13

– Şi acum m-am liniştit. Abia acum.

– Aşa, pur şi simplu?

-Pur şi simplu. M-ai liniştit tu, cu curiozitatea asta nebună, cu dorinţa de a inţelege toate prostiile. Te văd dimineaţa când pleci de acasă, de fiecare dată fascinată de ceva. Calci ca un copil pe grămezile de frunze ude şi pale şi zâmbeşti. Vezi câte un câine maidanez şi mă întrebi din priviri dacă mergem să îi cumpărăm ceva de mâncare. Urmăreşti de fiecare dată uimită zborul păsărilor dimineaţa. Treci strada în grabă, te amesteci în mulţime, dar înainte de a te uniformiza cu totul, reuşeşti să te împiedici sau să scapi ceva. Şi zâmbeşti, pentru că aşa faci tu. În pauză te duci în spate sălii, te aşezi pe pervaz şi scrii. Te întorci la locul tău, brusc, leneşă şi înceată, şi te prefaci că eşti atentă. Dar de fapt te gândeşti. La nimic concret. E doar o stare generală.


Comentarii

  • imaginea utilizatorului Virgil
    Virgil

    Cristina am și eu o întrebare. Pentru că nu pricep cauza unui lucru. Observ că ai introdus textul acesta de două ori. O dată alaltăieri și o dată ieri. Prima variantă ai introdus-o fără diacritice. Ți s-a atras atenția și textul a fost scos din publicare de către mine. După cum știi, pe Hermeneia.com un text poate fi editat(corectat, modificat, etc) și re-pus în publicare (făcut vizibil pe site) de către autorul lui timp de 7 zile de la prima sa introducere. Textul tău inițial (13) ar fi putut fi modificat(corectat) de către tine (îl poți vedea ca nepublicat în lista din pagina ta de profil), și ai fi putut anula butonul „Atenție Tehnic!”. De fapt practic ai putea să o mai faci încă și astăzi. Mai sînt vreo 4-5 zile pînă la expirarea posibilității de editare. Deci, nu am înțeles de ce nu ai făcut-o și de ce ai ales să introduci un text nou. Am senzația că nu ai înțeles acest aspect al funcționării pe Hermeneia și al dreptului pe care îl ai timp de 7 zile, de a-ți edita și re-publica un text (practic de oricîte ori vrei).

  • imaginea utilizatorului elena istrati
    elena istrati

    Bine ai venit pe site, Cristina! Sper să te familiarizezi curând cu regulamentul, cu facilitățile și îngrădirile lui și să mai publici, dar și să interacționând citind, comentând și votând autorii de pe site. Succes!

Numărul de afișări

1679

Penițe

- Pentru a putea acorda o peniță trebuie să fii logat și să fi introdus cel puțin un comentariu sub acest text.
- Nu poți acorda decît o singură peniță unui text. Fie de aur, fie ruginită.Acțiuni

- Pentru a interacționa cu textul trebuie să fii logat.
- Pentru a putea publica un text aici trebuie să îți deschizi un cont pe Hermeneia.com