• farmec. sens.   dudu   15 Iulie 2017
  n-are farmec, dar are sens. n-o fi avand nici calitate, nu zic. dar sens, sigur are. multumesc pentru trecere si comentarii.
  la textul   Uite, uite-așa.

 • poate că am impins prea mult   aquamarine   04 Iulie 2017
  poate că am impins prea mult pedala, cum spui tu, dar am vazut poemul asta ca pe un arbore, a crescut si el asa. am corectat greseala gramaticala. imi pare rau, ca nu e pe placul tau stilul meu. nu consider ca m-a luat valul :), asa ma intind eu de obicei. mersi pentru parere, bobadil!
  la textul   afterhills

 • hm   bobadil   02 Iulie 2017
  aquamarine, mi se pare ca impingi prea mult pedala, ca sa zic asa, in poemul asta ai o imagine buna, o idee pe masura dar... exagerezi vers cu vers, crescendo pe final aterizezi pe o roata in aduce-ti fricile inapoi... agramat, nu? sugerez sa revezi si sa scoti din exagerari, ca sa nu te mai ia valul
  la textul   afterhills

 • rugina   bobadil   28 Iunie 2017
  tonul tau nu e bun aici, poate nici al meu si las la o parte dadaisme de tip raducioiu care uitase romaneste dupa un an la fiorentina ... dar cum sa pricep ca se uita sacha 'pana sfarsitul filmului'?... ti-au lipsit tastele l si a ambele simultan? Habar n-am cine esti, dar poate esti cineva care scrie romaneste doar asa, din amintiri no ofense
  la textul   halucinogen 2

 • din pacate, nu mai pot edita   aquamarine   27 Iunie 2017
  din pacate, nu mai pot edita textul. iar de repostat, nu il mai repostez. asa ca poti sa-mi dai penita ruginita, cand doresti tu.
  la textul   halucinogen 2

 • hâc   bobadil   27 Iunie 2017
  aquamarine, mă bucur că spui că vei revedea poemul, deoarece așa cum îl văd (și îmi pare rău că nu te-ai prins din prima) este foarte slab scris. nu mă apuc acum să subliniez multele aspecte slabe, non-literare...de-de fonii ca-ca fonii multe multe (adică după standardele mele... mai mult de două) aștept să re-postezi poemul acesta corectat o săptămână înainte să îi acord în opinia mea o binemeritată peniță rugintă
  la textul   halucinogen 2

 • re   aquamarine   25 Iunie 2017
  multam pentru feedback. da, s-ar putea sa fie cam cliseistica faza cu acei cai. am sa revad poemul. iar sacha , se citeste sașa. e ch din franceza , ca la ciupercile champignon :)
  la textul   halucinogen 2

 • 17 sau 18 de și fără citatul   bobadil   25 Iunie 2017
  17 sau 18 de și fără citatul din Goethe de la început... cam un și la două versuri am reținut
  la textul   Continuum

 • xkcd care glumeste tot timpul   Sixtus   22 Iunie 2017
  xkcd care glumeste tot timpul spune, in gluma, da
  la textul   fericire off-topic

 • Corect dar şi grşit, Domnul   Sixtus   22 Iunie 2017
  Corect dar şi grşit, Domnul meu! Pentru că de  la “Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată” când priveam moartea drept o noţiune care oricând i se putea aplica şi întâmpla altuia şi nu mie, azi o experimentam în fiecare momet conştient pe prpopria piele. Dar fiecare în felul său absolut propriu şi incomunicabil ; pentru unii, rămânând în continuare « sacru ». Prin urmare, să nu generalizăm că ajungem astfel să ne plângem în mod ecologic de pacea mondială. Şi să dorim ca totul să fie bine ca sa nu fie rău. Cât despre « poezie », cred că textul ăsta nu e !  
  la textul   moartea mai cotidiană