• domnule Moldovan,   aalizeei   17 Noiembrie 2017
  domnule Moldovan,   sînt obișnuit cu atitudinea  asta! de  limbaj de ținută  de șmecherie a la’ gogu!  o atitudine adoptată  nu numai față  de mine, ci în general. domnule, rar intru în polemică, cu tine și mai rar. nu din orgoliu, ba din contră încerc să nu alimentez stări de acest fel. știu unde mă aflu, am învățat să mă cert singur, uneori  cu  mînie. așa că nu mă supăr cînd mă ceartă și altul. dar nu vreau derapaje  pentru că atunci am datoria să mă apăr. așadar sau ce a vrut poetul să spună  :” dar toamna asta slabita prea devreme? adicatelea cum? daca slabea la  timp, alta era treaba.” care este logica acestei întrebări/observații? unde vezi domnule Moldovan după această exprimare,  două puncte o enumerare  sau un pretext pentru povestea care urmează? care era altă treabă acolo unde e doar un îndemn pasager, unde vezi că sugerez alte variante? și nu e nici măcar o metaforă!   dacă mă gîndesc bine sau e aproape liniște -brrr! ce clișeu!- eu cred că mă placi dar  nu îndrăznești! hai domnule ce dracu! mi-ai scris atitea epigrame în care m-ai numit tulburel și nu ai curajul unei întîlniri? cam fară nerv-epigramele firește, nu tu - dar de ajuns ca să intru în depresie. una peste alta, mă placi domnule, simt. vino pe Calea Victoriei, acolo lucrez, acolo lucrează artiștii adevărați. în ultima vreme, între hotelul Novotel și  Palatul Telefoanelor mă oprește un bărbat decent îmbrăcat- domnule sînt un scriitor ratat, mă ajutați cu doi lei? îmi pare rău spun și eu tot un scriitor ratat sînt!    
  la textul   scurt tratat de mărturisire

 • Stampa   bobadil   15 Noiembrie 2017
  Poate ca nu e stampa, OK accept, dar toamna asta slabita prea devreme? Adicatelea cum? Daca slabea la  timp, alta era treaba. Unul dintre cele mai slabe poeme sub semnatura acestui autor, plin de clisee si de anacronisme de limbaj care incearca in zadar  sa acopere o saracie poetica. E aproape liniste este unul dintre cele mai oribile clisee dar textul ne  ofera si altele pentru amatori nu eu
  la textul   scurt tratat de mărturisire

 • aici nu e nicio stampă extrem   aalizeei   31 Octombrie 2017
  aici nu e nicio stampă extrem orientală nu e nicio stampă; dacă nu era Yangtze ci Yucon vorbeam de o stampă canadiană, nu? și să înțelegem că lucruri/obiecte/țesături ca:taftale nasturi butoniere bumbac ziar lămpi agende agrafe ceasuri sertare papiote ace de siguranță,  sînt doar lucruri mici occidentale!! că pe alte meridiane nu există, lumea abia se urcă în…Gorun! dacă te refereai la o anumită stare punct/contrapunct emoțional cu accente de refugiu într-o altă lume erai credibil dar ai ales un comentariu fără noimă! poți să critici acest text, sînt deschis dar vorba lui Gheorghe Dinică – fii profesionist, ce dracu?!  
  la textul   scurt tratat de mărturisire

 • O stampa extrem-orientala   Sixtus   29 Octombrie 2017
  O stampa extrem-orientala ratata cu lucruri mici, occidentale, care isi au farmecul lor in nici un caz intr-o asemenea stampa.
  la textul   scurt tratat de mărturisire

 • mood   aquamarine   26 Octombrie 2017
  multumesc!.... ma bcucur ca asta ti-a placut :)
  la textul   mood

 • Yeah   bobadil   24 Octombrie 2017
  Un  poem cu carlionti, simpatic de fapt o lectura  amuzanta doar pe primul nivel Congrats  
  la textul   mood

 • Sebi   Sixtus   24 Octombrie 2017
  Cu colaborarea dumitale, cred c-am scos-o la capat. Vezi ce-am adaugat. Inca o data, multumesc.
  la textul   Bancnote

 • Nu am inteles subtitlul cu ..   bobadil   22 Octombrie 2017
  Nu am inteles subtitlul cu ... nici la Virgil, daramite la tine Sebi, parca nu ai cuvintele acasa? Subtitlul asta evident se ia ca o gripa pacat ca nu se iau altele mai creative 
  la textul   Priviri

 • Am facut corecturi si   Sixtus   21 Octombrie 2017
  Am facut corecturi si precizari. Ai sesizat f. bine suspansul pe care il propun. De ce "clientul" intra pe o use mascata si, mai ales, nu mai iese niciodata? Clientul chiar a existat? Mai exista si alte posibile intrebari in legatura cu subtextul (o multime). Cititorul ar trebui sa aiba si el imaginatie. Sau, macar, sa-si puna intrebari (lucru pe care, cel putin dumneata, l-ai facut). Multumesc.
  la textul   Bancnote

 • suspans   sebi   20 Octombrie 2017
  sebi 21 Oct 2017 suspans și nu prea. nu prea am înțeles ”ușă pentru pietoni”, asta o fi cheia? există și ușă pentru șoferi? de corectat: vre-o, patru zeci..
  la textul   Bancnote