• Atenție text!

escape

nu e nicio ușă mamă
oamenii vin și pleacă
în urma lor tabachere,cămăși,praf

camera e o gaură neagră
unde brațele mele fac spirale
cheamă ospătari

două sticle
se sparg

ies aburi

nu e nicio ușă mamă
fetița din leagăn îți face cu mâna

și
uneori
se întreabă
de ce oamenii orașului
pâș pâș
pun zăvoare
cineva le picură
în ureche
fricile zilnice

 


Comentarii

 • imaginea utilizatorului bobadil
  bobadil

  adela, sincer, tu ai scrie bine dacă te-ai îngiji mai mult de scrisul tău, el (scrisul) ar trebui să fie o emanație și nu o dejecție. habar n-am dacă pricepi ce îți zic aici... deocamdată pentru mine desigur textele tale sunt la categoria ce bune ar fi dacă n-ar fi atât de superficiale. însă te mai citesc, cu drag... desigur dacă corectezi friciile alea for fuck sake! not again...please!

 • imaginea utilizatorului Virgil
  Virgil

  nu sint de acord cu bobadil. insa textul mi se pare totusi neglijent. de exemplu exista acum o lipsa de spatiu in portiunea "tabachere,cămăși"
  apoi, alaturarea lui "camași și" din aceeasi parte a textului poate fi din nou acuzata de neglijenta. deci se repeta un fenomen. voi fi nevoit sa trimit textul in Atelier. dupa ce il corectezi stii ce sa faci. iar daca nu, am postat texte explicative. sau intrebi.

 • adela

  va multumesc, domnilor! cateodata este mai mare  entuziasmul decat creatia in sine! si da, neglijenta  vine din faptul ca ma detasez greu de  starea in care  scriu textul.numai bine!

 • imaginea utilizatorului Virgil
  Virgil

  adela, ai cerut scoaterea textului tau din Atelier dar nu l-ai corectat.

 • adela

  am corectat si am redus din spatiul lasat inutil. asa simt fragmentarea  textului, secventele. daca  dvs aveti vreo sugestie cu privire la  structurarea secventelor... va rog, respectuos ,sa mi-o cumunicati.multumesc frumos!

 • imaginea utilizatorului Virgil
  Virgil

  exista multe surse de unde poti invata sa tiparesti corect. asta in cazul ca nu se mai invata in scoala romaneasca. eu iti trimit doar un singur loc unde te poti documenta dar te asigur ca e pentru ulima data cind fac asta pentru tine. nimeni pe hermeneia nu are responsabilitatea sa il invete pe celalalt gramatica, vocabular, ortografie, asezare in pagina etc. acestea sint conditii prealabile pentru a posta aici. asa cum spune de altfel si regulamentul hermeneia la care ai aderat inscriindu-te aici.: "d.    să fie tehnoredactate decent, fără a se abuza de spaţiul dintre rînduri, de semne grafice delimitatoare, de imagini obţinute din simboluri etc."
  deci: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36710/Punctuatia-in-mediul-o...
   

Numărul de afișări

2835

Penițe

- Pentru a putea acorda o peniță trebuie să fii logat și să fi introdus cel puțin un comentariu sub acest text.
- Nu poți acorda decît o singură peniță unui text. Fie de aur, fie ruginită.Acțiuni

- Pentru a interacționa cu textul trebuie să fii logat.
- Pentru a putea publica un text aici trebuie să îți deschizi un cont pe Hermeneia.com