cântec de dragoste

imaginea utilizatorului margas
se dedică poetei Adriana Lisandru

tu ești doar o născocire a luminii
îmbrățișați suntem niște sculpturi
făcute în fugă
ne pierdem umbra
realitatea a ceea ce tocmai
am privit împreună

din aspectul răvășit al aerului
doar tu vei ieși goală și triumfală
ca o silabă de la roșu până la violet
cu toată lumea atârnându-ți de gât

snopul tuturor
înfățișărilor noastre

Comentarii

ia uite cum mă reduci la tăcere...

ia uite cum mă reduci la tăcere... :)
nu pot comenta texte care-mi sunt dedicate, chiar dacă aș avea de spus unele lucruri despre ele.
așadar, acesta e doar semn că am trecut, am văzut, am citit și m-am oprit să-ți mulțumesc.

Raluca, părerea mea e că exagerezi

Raluca,
părerea mea e că exagerezi cînd spui "...parodia aia aiurea dedicata tot ei;) personal ma dezgustase postarea". sînt convins că ştii ce vreau să spun şi fără să dezvolt o teorie a parodiei. "bun gata, nu o mai lalaiesc", îmi sînt dragi urechiuşele tale.

Orice dar numai cantec de dragoste

Orice dar numai cantec de dragoste nu e aici. Se pare un conflict inutil. Cititorii, in acestt caz umila mea persoana, o simt usor, fara sa fi citit comentariile iscate in urma aparitiei acestei poezii. Salvarea mi se pare a fi primul vers, in rest e aglomeratie mare. Imi pare rau ca am intrat aici, titlul m-a atras si nu-mi place ce gasesc. Vorba aceea, mie cand imi place fluier, dar tare n-as vrea sa fluier a paguba. Sa pleci gol si infrant de o polemica inutila, nu mi se pare nici pe departe o iesire triumfatoare. Iar a vedea pe Adriana Lisandru cu lumea atarnandu-i de gat mi se pare prea mult. E de-a dreptul grotesc. Nu o face intentionat, e omul sensibil care transmite trairile lui. E um om de toata isprava si bine face ca ne impartaseste si noua gandurile ei. A fost motivul pentru care m-am inscris pe acest site, eu fiind mai ales o cititoare, fara pretentii sa ajung mare scriitoare. Am incercari literare, pe ici pe colo, dar imi place sa comunic cu oamenii. Si asta fac. Acum aici pe acest site. Iertaciune, daca la acest "Cantec de dragoste" mi-am permis sa scriu cam mult, dar mi se pare legat de subiect. Si n-am facut eforturi prea mari. Habar nu aveam cine esti d-na doctor, dar am aflat in noaptea asta. Si voi avea grija sa nu ma "imbolnavesc" de suparare. Sper ca "snopul" intalnirilor noastre sa fie cat mai bogat, si sa ne intalnim, ca suntem aproape. Poate se mai poate face ceva. Cu simpatie, si pupici o mie, pentru certareti! Noapte buna!

Viorica,

Viorica, bine ai venit pe Hermeneia, fie în calitate de scriitor, fie în calitate de cititor.
pentru început, te rog să citești Regulamentul site-ului. ca peste tot, există și aici niște reguli privind modul de a publica și de a comenta textele.
ți-ar fi de folos.
de exemplu, îți spun de pe acum că pe Hermeneia se comentează textul publicat, nu sau raporturile dintre autori.:)
sau
niciun comentariu de aici nu ajunge la off-topic, așa că orice atac la persoană ne obligă să suspendăm contul celui care o face pentru o anumită perioadă sau, în cazuri grave, definitiv.

ne dorim ca aceaste reguli să fie înțeleasă și respectata cât mai mult posibil.

mult succes!:)

Bine v-am gasit! Am citit

Bine v-am gasit! Am citit regulamentul si modificarile pe care le-ati facut ulterior. Il voi reciti, poate mi-a scapat ceva. Oricum am inteles ca aici atmosfera este mai relaxata decat pe alte site-uri literare, dar se pare ca nu e asa. Bineinteles daca nu se intrece limita. Si eu se pare, fortata de imprejurari, am intrecut-o. Totul a plecat de la "Incognito". Atat am de spus. Habar nu aveam de pagina margas. Am gresit, recunosc, nu mi-am vazut "d-ale mele". Multumesc pentru atentionare, cat despre sus pendare sper sa nu. Mai vedem. Oricum eu ma autosuspend la timp. Stiu. Ce nu stiu este cand imi stabilesc parola. Nu-mi place sa comunic pe privat. Succes si voua va doresc!