sandale pentru no woman's land

imaginea utilizatorului alma

nu pot scrie. am nevoie de o chestie care să mă stimuleze orgasmic. îi înțeleg pe ăia care se droghează. i-aș încuia pe toti talentații și i-aș droga. să scrie naibii, să scrie bine.

ascult pe repeat this is the life și mă întreb unde o să dorm în noaptea asta. în fiecare noapte mă întreb. am patul plin de pisici. plin de purici, de păr, de alea alea. glumesc.

o problemă a bărbaților din ziua de azi nu e ejacularea precoce, cred că ejaculau precoce în toate timpurile. azi au obosit. e o lume plină de bărbați obosiți. femeia e totul. bărbații noștri nu mai pleacă la război, nu mai țin în mână și ei o sabie, o ceva, nu mai sapă, nu mai sadesc nimic, doar cară diplomatul și sunt obosiți.

ei sunt obosiți. ei aranjează lumea în servietele lor identice, în mașinile lor identice, în costumele lor identice. the devils wear prada. fericirea este atunci când faci o salată, speli două farfurii, mănânci și tu ceapă, mănânci și tu usturoi, te sarut cu tot cu usturoi, te sarut, pleci mâine, eu îmi iau drogul zilnic, this is the life.

fericirea e când stai pe celălalt mal al prutului, îți iei sandale, îți vin, sandale pentru no woman's land. și e o altă variantă la fericire.

Comentarii

desi incadrat la poezie, mie nu-mi seamana cu acest gen. pare mai degraba un cumul de reflectii, ceva in genul unei gospodine intelectuale. partea cu barbatii, care reprezinta cam jumatate, este si cea mai interesanta. si in fond cam ai dreptate cu spui acolo. numai ca nu vezi decat acea parte a barbatilor din orizontul tau. sub acest orizont sau deasupra mai sunt si altii.

"stimulare orgasmica"? ce e aia? am auzit de orgasm si sa zicem ca stiu ce e ala dar... stimulare orgasmica suna ca si cum ai spune "sa ma declanseze exploziv" sau "sa ma atraga finalizator". mie imi suna aiurea. crezi ca oamenii talentati scriu numai cind sint... drogati cu sau de ceva? evident ca glumesti -- gosh ce aiurea suna!! asta e zicere poetica? noi credeam ca chiar dormi peste pisici si le omori si gem strivite... orgasmic (ca sa folosesc o moneda uzitata) chestia cu ejacularea m-a lovit chiar de-a binelea. habar nu am de unde a venit. dar e simptomatic. la inceput "stimulare orgasmica" apoi "ejaculare precoce"... I see a pattern here. Incerc doar sa inteleg ce e asta. e o poezie, sint doua, nu e nici una? chestia cu "femeia e totul" m-a dat peste cap, ca a la beniuc sau labis. nu stiu ce tin in mina barbatii (asta ma face sa ma gindesc la tot felul de bancuri) dar daca "femeia e totul", e-n cele ce sint si-n cele ce miine vor ride la soare, eu zica ca e aiurea sa stai linga totul fiindca nu mai stai linga nimic. adica se zice ca obosesti. barbati identici? ei aș! n-am auzit de așa ceva. ce n-aș da eu sa fiu brad pitt, but hey I think I'm better. dar nu spun de ce. anyway, no thanks angelina! cred ca chestia cu usturoiul si ceapa e exagerata. poti sa te speli pe dinti si sa saruti. sau poti sa amîi sarutul. nu spuneai parcă ceva despre... precoce? dacă sari așa brusc la sărutat se zice că e precoce. înțelepții spuneau că anticiparea unei fericiri este de fapt fericirea adevărată. așa că nimic rău cu salata. face bine și la dietă. fericire? pe prut? no way! acolo fericirea e să te vaiți. ba o mioriță, ba un mioriț, ba o sanda scăpată în prut la vale. tot ai de ce să te vaiți. și e așa bine. in no woman's...

O, sunt impresionata inca o data, va multumesc :). Genul cumul de reflectii ale gospodinelor intelectuale nu exista inca pe H. :) Virgil, ia-ti de-o grija, nu e nicio poezie, daca vrei, retrag, sa nu cumva sa apara asa ceva pe prima pagina a Hermeneia :).

Ah, Virgil, am uitat ca noi doi nu mai suntem prieteni. Scuze de offtopicul public :). Chiar am uitat, ca altfel nu iti mai stresam site-ul.

nu e nici un stress. comentam. ultima data cind am verificat comentatul nu era interzis pe Hermeneia. comentam un text interesant si controversat. atita tot.

Deși sunt împotriva sistemului penițelor simt nevoia să acord una aici, prima de când sunt membru, în dedesubturile acestui text. M-am și logat pentru asta... Poezia de deasupra, care nu este o poezie din sfera clasică, m-a impresionat foarte tare. Depășește ultimele aproximativ 100 de texte citite de mine aici prin expresivitatea ei, prin conturarea foarte bună a unei stări. Și cam asta este poezia, în accepțiunea mea... O stare sufletească foarte bine surprinsă în coala de hîrtie, sau în coala virtuală. M-am regăsit în primul vers și apoi încet încet în mai toată scriitura și asta se numește "rezonanță" parcă... și chiar dacă nu port sandale, și mai ales de femeie, uite cum un text bine scris într-un moment bine ales, chiar cu iz feminist, poate să cucearască și un receptor-bărbat. this is life.

Multumesc, sunt onorata de aprecierea ta, Costin! Ma uitam acum pe niste fragmente video cu protestele de la Chisinau, cand am scris finalul, nu stiam ce se intampla. Textul e scris in urma unei discutii cu Silvia, key words: comunisti au castigat alegerile, mi-am luat sandale, vin la Iasi sa facem literatura. Acum, ora 15.05, cred ca le-au taiat si legaturile de internet, site-urile de tv md nu se deschid. Cine nu locuieste aici aproape, cine nu a trecut vreodata granita peste Prut si nu a vazut vreodata fasia de pamant a nimanui, un peisaj trist, cu sarma ghimpata, nu poate intelege in mod profund aceste lucruri. Ma bucur ca ai rezonat cu acest text!

"nimeni din Republica Moldova nu mai are acces la internet începând cu ora 16.00" :(

""nimeni din Republica Moldova nu mai are acces la internet începând cu ora 16.00" :(" --- asta din ce cauza? din cauza lui Twitter? Eu tot nu ii inteleg pe moldoveni. Ei ori voteaza ori fac revolutie?

Au avut si telefonia intrerupta si cred ca e in continuare. Net tot nu au. La mitingul din Iasi au fost mai mult de 500 persoane.

Orice graniță dintre două țări care au filosofii politice diferite e nasoală. Crezi că granița dintre US și Mexic e mai frumoasă?

Chiar nu cred ca discutiile din subsolul acestui text ar trebui sa ia aceasta turnura politica, iar tu Virgile, uneori numeri mere cu pere si iti iese o suma de numai tu stii ce.. Deocamdata zau, ce-ti veni la comparatia aia cu mexicanii sau ti-au bagat astia cipul in creier cand dormeai? Sa revin, textul mi-a placut, este special chiar daca e feminist pana in maduva oaselor dar exprima o realitate frusta. Eu votez pentru, fara penita ca m-ar rade Virgil dau in scris. Andu