Adrian Agheorghesei la Tecuci

imaginea utilizatorului Virgil

Festivalului Național de Poezie „Costache Conachi”, ediția 21

23 noiembrie 2012. Tecuci. Are loc premierea în cadrul Festivalului Național de Poezie Costache Conachi, ediția 21. Semnalez Premiul I obținut de Adrian Agheorghesei. Cu aceeași ocazie Adrian a obținut și premiul Cenaclului "Calistrat Hogaș", Tecuci și Premiul I al revistei "Tecuciul Literar Artistic".
Adrian Agheorghesei este de aproape cinci ani membru și de peste doi ani editor pe Hermeneia. Este tînăr. Cu doi ani mai mare decît fiul meu. Foarte tînăr, talentat și perseverent. A spune că sînt impresionat și bucuros pentru reușita lui este un „understatement”. Tot la fel este și a spune că Hermeneia datorează mult spiritului lui echilibrat și discret. Și muncii lui absolut pro bono, zi de zi, săptămîni și luni la rînd. Și de ce nu răbdării pe care o are cu mine, un „director” departe de a fi ceea ce ar avea nevoie Hermeneia.
Mulțumesc Adrian și felicitări.

Comentarii

Felicitari

pentru Adrian! Adrian, felicitarile mele! Ma bucur!

felicitari, colega!

dragul meu, nu m-am putut abtine si ma gandeam cum ar fi fost sa fim amandoi pe podium si sa ne pupam, dandu-ne peste cap cu fularele albe (nu unul altuia, doamne-fereste!) ci asa cum o facea florin piersic si dupa care soacra mea era innebunita.
felicitarile mele pentru aceste succese si pt modestia ta, pentru ca nu ai pus anunt sa te lauzi, spre deosebire de mine, care am pus, si voi mai pune, daca voi mai castiga niscaiva premii, cat timp sunt in viata. dupa, e prea putin pt mine.
acum nu stiu daca e ok sa las si penita, dar sa stii ca ma bucur sincer pentru tine.

- răşpund, deci exist -

Virgil, îţi foarte mulţumesc pentru atenţie şi pentru reclamă! :). Ştii, stiu bine că ofer site-ului Hermeneia, dar, să fim corecţi, şi primesc.

Silvia, merci! Felicitări şi ţie, pentru premiul 1 de la "Moştenirea Văcăreştilor", secţiunea proza.

Dragul meu coleg Dorin, lasă că, anul trecut, m-am lăudat cu alt concurs, şi aşa bine m-am simţit, că mi-e şi jenă de ruşine. Am avut noroc chior că tu ai volum, n-ai putut să participi, şi, uite aşa, m-am fofilat niţel mai sus. Dar dacă ştiam că se lasă cu pupături cozaniene, acceptam şi o menţiune, ba chiar luam trenul pe jos pâna acolo. Vine Virtualia curând, nu ştiu ce s-o ivi până atunci, dar dacă e şi eşti şi suntem, te las să mă laşi să te pup cu zgomot. Şi apoi mă risc să-ţi dau un kil de vin, deşi nu ştiu dacă dupa alcool ies din tine draci sau îngeri. Hai merci şi la altă citronadă.

- d-lui Lăzărescu -

Într-adevăr, pe undeva, e o chestie idioată restricţia vârstei. Şi o întâlnim peste tot.
Mulţumesc pentru!

felicitări sincere!

„ tînăr, talentat și perseverent.”-bine spus.perseverența cred că este mama succesului.
felicitări sincere, Adrian!
felicitări și celorlalți colegi premiați!

- răsp -

Alma, Mihaela, George, Cristina, foarte vă mulţumesc pentru!

deși tardive

felicitări, Adrian! ...cu regretul că am ratat face to face-ul...

Virgil, mă bucur că ai

Virgil, mă bucur că ai exprimat aceste aprecieri aici și că îmi dai ocazia să spun, DA, poetul, colegul, editorul, omul Adrian Agheorghesei este de excepție.
Felicitări cu mult drag, Adrian, pentru toate realizările tale!

- ... -

Paul, Mariana,

stânjenit, vă mulţumesc!