Bilet să te găsească

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan
.

Comentarii

personal

biletul acesta pe mine m-a găsit cald şi m-a lăsat rece.
recitarea suferă de amigdalidă.

Da,

e ca o rugăciune, cel puţin prima parte. Ultima subtitrare, scrisul minuscul, nu cred că e binevenită. Imaginile bune, textul pare puţin estompat. Atent la text, poţi găsi valoarea ascunsă.

Așa e

Mulțumesc. Îmi dă de gândit (de bine) ce spui cu prima parte. Cu ultimele versuri, ai dreptate, și pe mine mă deranjează, dar la vremea respectivă voisem să intre ambele versuri deodată, într-un singur rând fiecare, și a fost singura posibilitate, să-l micșorez foarte mult. Nu cred nici eu că e alegerea cea mai fericită pentru că iese din tipar. Mă gândesc să schimb, dacă voi mai avea răbdarea să intru pe editare. Mulțumesc de trecere.

fain!

...
Mie îmi place recitarea! Este cât se poate de firească, şi asta este o calitate importantă, dacă nu cea mai... Nu mă-ncântă câtuşi de puţin acele voci care se umflă bombastic şi se dezumflă artistic; care încep să poetizeze, în loc să dea glas poeziei etc. Nu ştiu dacă pe asta (pe firesc) a mizat cel care recită (cine o face? apropo), dar a făcut bine. Cel puţin din punctul meu de vedere.

...Versurile sunt şi ele reuşite, împrăştie un parfum romantic, dar într-o cantitate echilibrată, uzând de instrumente sugestive fine.

...Imaginile parcă nu se ridică la înălţimea versurilor.

...Un alt punct foarte forte :) este acel zgomot ambiguu, de pe fundal - unii ar spune că-i făcut de-o inimă bătând, mie îmi place să cred că-i zgomotul unui tren...

Felicitări!

impresie confrmată

...Am mai ascultat o dată fişierul, confirmându-mi-se astfel o primă impresie: vocea celui care recita este asemănătoare spre foarte asemănătoare cu cea a lui Cristian Tudor Popescu :). Paranteză: bineînţeles, nu atunci când acum-câteva-cuvinte-numitul începe să ţipe :)

A

Mulțumesc pentru intervenție Adrian, odată cu plăcerea de a afla că a fost un filmuleț savurat. Nu știu ce a fost mai întâi, intenția sau atmosfera.

Ca o precizare, la primele două versuri, din păcate, nu știu de ce, derularea sonorului se face puțin mai rapid și vocea pare ușor gâtuită (poate de aici ”amigdalita” de care spune Nicodem), abia apoi își revine. N-am reluat înregistrarea, căci țin la ineditul acesteia. Cred că o a doua înregistrare va fi artificială.

Dar dacă în general a plăcut, asta mă încurajează să mai fac așa ceva, ceea ce vă invit și pe dumneavoastră.