rugaminte importanta

imaginea utilizatorului solomon
catre membrii Hermeneia

intainte de a ma retrage de pe www.hermeneia.com, va rog pe toti sa imi dati de veste daca ati primit amenintari in numele meu, ca din partea mea sau in legatura cu mine (prin email, telefon, sau altfel). daca ati primit mesaje prin mail va rog sa mi le trimiteti forward attachament, pe adresa mea pe care o are Virgil Titarenco, proprietarul site-ului, in care am deplina incredere.
orice ati primit nu vine de la mine, sunt de la un/o dement/a care are prea mult timp la dispozitie si o singura preocupare in viata, in ultimul an: pe mine. nu cred ca trebuie sa-mi cer scuze, dar imi pare rau ca vi se intampla asa ceva din pricina mea! am luat hotararea sa ma retrag tocmai pentru a nu va face mai mult rau decat v-a facut acesta persoana dezaxata, asa cum inteleg ca se intampla.

va multumesc si astept

Comentarii

nu vad de ce trebuie sa te retragi de pe Hermeneia din aceasta cauza. De fapt ma tem ca gestul tau ii va da mai multa satisfactie decit raminerea ta si ignoararea acestei persoane. parerea mea p.s. adresele de e-mail si datele personale ale membrilor Hermeneia sint pazite foarte strict si nu pot fi divulgate decit cu acordul scris si expres al respectivului membru. Personal insa nu sint de acord nici cu aceasta pentru ca datorita "staff"-ului redus al Hermeneia vrem sa reducem activitatea de secretariat la minimum necesar

virgil, am inteles ca face rau membrilor hermeneia. nu ma retrag din cauza personajului respectiv. sunt deja invata cu el de un an. a inceput sa ma distreze deja cu jalnicele lui incercari. tot ce vreau este sa nu pateasca ceva de la atata ura. pacat ca nu pricepe ca nu-mi face mie vreun rau. dimpotriva. de asta astept sa vad cui a facut rau si aici, ca sa stiu de ce ma retrag.

astept pe toti care m-ati acuzat vreodata in viata ca EU sunt cea care va scriu si va deranjez sau CEI care aveti dubii in aceasta privinta sa imi scrieti. fiti curajosi! sa dam totul pe fata. sa nu incep sa vca numesc eu. sunt aici. astept sa va manifestati. altfel, ma gandesc ca o faceti special ca sa ma denigrati.

nu cred ca a facut rau nimanui dar repet, acordarea de prea multa atentie acesei persoane si decizii dramatice luate de dragul ei, nu vor face decit sa ii dea satisfactie. Recomandarea mea este ca sa fie ignorata si sa ne vedem cu totii de treaba ca si cum nu ar exista. Moartea unui om frustrat este sa fie ignorat.

buuuun. nu ma mai retrag. imi pare rau, amigo, dar de pe hermeneia nu ma retrag, ca nu vor oamenii de aici. dar, daca tot suntem aici, hai sa vedem cum stam cu celelate probleme si mofturi. ce aveti sa-mi reprosati? a venit momentul adevarului pentru mine. la rand? ce ati mai auzit? cum o mai duc cu listele de ym? hai sa vedem ce mi se mai intampla... ca de la voi aflu ce mai fac si cum o duc. deci?

Ioana, nu te retrage inca. nu am avut timp sa iti citesc toate poeziile. am fost ocupata. plus concertul lui Johnny Hollyday de la Bercy... nu pune la suflet. mergi mai departe.

aranca, ca tot esti aici. ce ai sa-mi reprosezi? sa nu crezi vreodata ca m-as fi retras aiurea, asa... :) il stiu pe virgil de ani buni, iar el pe mine la fel. de multi ani, buni ani. ne-am verificat,. deja unul pe altul. :) ceilalti! nu aveti prea des ocazia sa aruncati cu pietre in cineva care se ofera asa de amabil. acum e momentul! deci? ce se mai banuieste ce mai e de verificat, ce victime mai am? de ce sa va scrieti lungi mailuri sau sa faceti luuuungi conversatii? intrebati direct. cu sinceritate, yours

Eu nu am nimic sa iti reprosez in aceasta clipa. Mi-am propus sa iti citesc poeziile.

deci, pana acum nu am motiv sa ma retrag. mai departe! oferta nu e mult timp valabila! voi scoate textul, asa ca... deci nu a mai primit nimeni de un an pana acum vreo porcarioara in numele meu? :)

nici eu nu am nimic să-ți reproșez, ioana. ba din contră. e bine că nu te retragi pentru că, tu știi, scrii bine și ar fi o decizie proastă dacă ai pleca. pentru tine și pentru noi, ceilalți. n-am fost niciodată ținta persoanei care se află în spatele acțiunilor pomenite de tine mai sus.

multumesc, dan. e bine sa stiu ca pot conta pe cineva.

Ioana, eu nu am primit nimic de genul acesta și, chiar dacă aș fi primit, aș fi ignorat, pentru că în perioada 2002 – 2004 am avut și eu parte de ceva similar. Cineva (ulterior aveau să fie mai multe persoane) trimitea tot felul de mesaje în special pe mobil și foarte puțin pe mail. Pe mobil a fost o întreagă Odisee pentru că inițial mesajele erau inofensive, după care treptat au devenit neprietenoase. Deși am contactat poliția după ce în interval de o săptămână cineva mi-a spart parbrizul mașinii de serviciu, nu am aflat nici în ziua de astăzi cine și de ce m-a bombardat vreme de aproape doi ani. Mesajele au continuat și când eram în străinătate, dar tot nu am renunțat la număr și nici la adresa de e-mail. Chiar dacă la întoarcere multă vreme mi-era frică și să ies pe stradă, am încercat să caut explicații în limita normalului, fără a încerca să acuz pe nimeni și în final am pus totul pe seama unei acute nevoi de comunicare din partea necunoscutului (!?). Acesta este și unul dintre motivele pentru care am început să public pe net, unde observ că apar alt fel de capcane, mai sofisticate. Pentru că nu mi-a fost ușor, înțeleg prin ce treci și sper totuși în clarificarea lucrurilor. Cel puțin în cheie literară. :-)