sequoia

imaginea utilizatorului Ani
Miniaturi muzicale

o veșnicie de sonoritați , ce imita clipocitul stelelor in undele spumoase ale norilor,
apasă
pe ramurile arcuite spre iubire, ale dăruirii.

in casa de lemn, printre frunze, luna clocește tăcerea.

insoțindu-l pe “ azi”,
cântându-l pe “ ieri”,
arborele mamut
se pleacă smerit in fata eternității.

din când in când,
vântul
răsucește cuiele
să acordeze chitara...
sau
să adâncească durerea.

Comentarii

1) titlul este sequoia? se poate accepta si secvoia. 2) plata ca idee si exprimare.

"sequaoia" - cuvintul nu exista in limba romana si nici in engleza. este inventat? daca e gresit insa, te rog corecteaza

Da, aveti dreptate domnilor, se scrie "sequoia".Problema este ca nu stiu cum sa procedez, sa corectez.

apasa pe link-ul Editeaza si vei afla

Scuze, Aranca. Ti-am citit biografia; multe; multe turnuri gotice cu realizari artistice, deosebite..Felicitari. In legatura cu " sequoia ", s-ar putea sa privim si sa percepem realitatea din unghiuri diferite. Multumesc pentru parere. Pentru profetul; MULTUMESC

poemul e compoziția unui cunoscător de muzică, un interpret al chitării, care încearcă să pună în urechile cititorului, ca și cum acesta ar putea să vadă cu urechile, ceea ce simte autorul când interpretează la instrumentul său preferat. un fel de închinăciune înaintea nesfârșitului ce ne încântă și ne uimește ca o sequoia poetică.

Ani, am incercat si eu sa iti citesc biografia... mai mult ca sigur, fiecare percepe realitatea din unghiuri diferite, cu puncte de perspectiva total diferite. farmecul consta de a reproduce, in propria ta maniera, aceasta realitate, in asa fel incit sa convingi auditoriul.

Sequoia vazut din doua unghiuri diferite: cutie sensibila, de rezonanta a suferintelor (instrument muzical) sau martor tacut si altar pentru ispasire a pacatelor. Poate nu am reusit sa ilustrez aceste lucruri , pe care le-am avut in cap. Lucian, multumesc.