emanație

imaginea utilizatorului aalizeei
maestrului cu dragoste

E.Manatu:
Mă doare în cur. Adio

Experiment literar: 

Comentarii

dilema

nu stiu...pe Hermeneia o fi ingaduita reclama produselor farmaceutice? :) domnule Tulburea, nu stiu la ce ora ati postat aceasta epigrama vizuala, dar observ ca acum adresantul nu va mai poate respunde. mai departe, decideti dvs...eu ma intreb doar ce sens are sa urci in ring de unul singur.

parerea mea

parerea mea este ca de vreme ce altii au tot facut tot felul de giumbuslucuri in ring mai mult sau mai putin de unul singur nu vad de ce nu am accepta si interventia lui aalizeei. La urma urmei cel putin are valoare estetica. Si in plus e si la obiect. Daca tot am acceptat aberatii cu de cite ori scuipa Eminescu...

re:dilema

Adriana Lisandru, 99% mă așteptam la o intervenție de genul -" dar observ ca acum adresantul nu va mai poate respunde". Așa că am fost foarte atent la ce se întîmplă pe Hermeneia după această postare a mea. Și îți spun eu ce s-a întimplat, la obiect. Apare comentariul tău adresat domnului Părpăuță din care redau un fragment: "raspund aici mesajului absolut "barbatesc" pe care mi l-ati lasat altundeva si tin sa va asigur ca foliculina mea e bine merci in limite fiziologice" Nu este cazul să fac o captură de ecran cu lista comentariilor recente. Cum? moderatorul nu aflase că deja (se) joacă singur în ring dar atrage atenția membrului Vlad Turburea? Decideți doamnă! Altfel spus, caricaturi se pot face și la adresa personajelor plecate definitiv dintre noi și acestea nu mai au șansa domnului Parpăuță de a reveni; poate doar prin duhul sfînt! Eu cred că sîntem destul de maturi și înțelepți încît să nu încorsetăm actul creației într-o teorie a fleacurilor. Mulțumesc. Virgil, Fie!

raspund

credeti sau nu credeti, cand am postat acel comentariu nu observasem suspendarea contului. nu stau tot timpul in fata calculatorului, si doar o parte din timpul acela este destinat internetului. asa ca... in alta ordine de idei, eu nu ca va cerusem sa stergeti textul. daca mai cititi o data ce-am scris, fara patima, poate remarcati asta. dar eu mi-as fi sters comentariul, daca ar fi fost posibil.

si

scuze pentru sublinierea exagerata. doar "cerusem" trebuia sa fie...

.

Exceptional de expresive, insinuante, manipulative si persuasive sunt aceste lucrari grafice marca aalizei, nu incetez sa ma minunez, indiferent de subiectul abordat, realizarea grafica este remarcabila iar mesajul perfect incapsulat. Cred ca am devenit un fan al Dvs domnule cetatean :-) Andu

Pentru armonie!

Reclama sau nu, ce mai conteaza. Daca ea raspunde nevoilor si cerintelor oamenilor, de ce nu? Si cum a fost postata la rubrica experiment si cum aalizeei ne-a obisnuit cu "vizualul lucrurilor", sa privim aceasta planta extraordinara, care ne vorbeste pur si simplu de la sine, ca pe ceva estetic, armonios, indispensabil. Este o emanatie de ceva prin aer care se impune dureros la nivel spiritual de aceasta data. Adio, aalizeei, iti spun si eu/Iti las o penita/Tu crezi ce vrei!

?

Andule - amnezie, miopie sau o mare generozitate? mai lasasesi o penita, pesemne la fel de sincera.

sancho

Scuze n-as vrea sa fiu luat iar de abuz de off-topic dar mesajul tau Adriana chiar nu a ajuns bine la mine, cred. Adica ce am zis eu cand am dat penita nu e OK? Cand am dat o penita "la fel de sincera" care desigur se citeste pe dos? Hm... o lamurire mi-ar prinde bine. Pana una-alta reiterez aprecierea mea la adresa acestui text. Fara mishto adica. Andu

scuze, Andu

am nevoie de ochelari, e limpede...:( in loc de Batori, citisem Bobadil. sau...cine stie ce si cum vazusem acolo. ciudat, oricum, nu mi se intampla des asa ceva. scuza-ma, Andu. si bine ca mi-ai semnalat greseala.

răspuns

stimată doamnă Andu Moldovan și stimate domnule Silvia Batori am notat și vă mulțumesc frumos.