if you go away

imaginea utilizatorului Virgil
...Experiment literar: 

Comentarii

de fiecare data cand pleci, eu cad in stomacul tau. inima mea este o cutie goala.

Andreea, comentariul tau m-a dus cu gandul la celebrul dicton marxist: dragostea trece prin stomac.

Adriana Lisandru, te-as ruga sa te abtii in a comenta comentariile altor autori. Daca ai ceva de spus cu privire la fotografie, iti recomand experimentele lui Virgil pentru a intelege macar despre ce e vorba.

Andreea, mai degraba: inima Ta este o cutie goala Emil, ar fi fost corect sa reactionezi asa undeva unde s/a comis un atac la persoana, mult mai grav:http://www.hermeneia.com/poezie/3473/, la al 4/lea comentariu. Adriana, si mie mi/a trecut prin minte...

Virgil, vizuala ta inspiră, e plină de farmec, mister delicat, regret strunit! Păcat că ai renunțat la experimentul de luni.

de aici pleacă misterul. nu e domeniul meu pentru a evidenția nuanțele de nu știu cum îmbinate cu altele de nu știu ce, așa că o să fac o încălcare de regulament și o să evidențiez experimentul tău pur și simplu pentru că mi-a plăcut dincolo de cunoștințele mele. sancționează-mă! (vor veni specialiștii cândva)

Ioana, mulțumim de atenționare, voi interveni și acolo. În rest, și intervenția ta este neregulamentară, Emil a atras atenția cuiva în calitate de editor, referitor la regulament: nu se fac comentarii la comentarii, iar pentru asta nu este nevoia să ia nimeni nimănui apărarea. Apreciez că ne atragi atenția și asupra a ceea ce ne scapă, dar aceasta nu face ca intervenția lui Emil să fie mai puțin justificată.

orașele își colorează genele blue desert reclamele nopții își șterg lacrimile de parbrize și numai tu știi să subțiezi depărtarea prin semne și umbre mai vechi ca într-un tango de adio se aud deja lunecând stranii caravane lichefiate de nori treptat nostalgia fi-va o altă înfrigurare străină târzie cu litere sărate albe precum un cântec închis într-o lebădă if you go away...

Emil, mi-as fi spus cu draga inima parerea despre vizual, din pacate n-am mai avut vreme: mi s-a intrerupt curentul ! multumesc pentru atentionare, promit sa pasesc cumnite numai pe linia alba si dreapta, de-acum incolo. cu pasi mititei. :)

culori stinse, sugerand alunecarea in noapte, disolutia lumnii. sau a sentimentelor? potrivita imaginea cu mesajul melodiei folosita drept pretext.

nu inteleg de ce impresia andreei duce cu gindul la acel dicton. unii chiar simt durerea in stomac. sau golul in inima. va multumesc tuturor pentru trecere si opinii

Credeam că aici este și un text. Ar putea fi. Îl scrii?

sa stii ca ar trebui sa il scriu. uite asta am sa fac azi