Lemuria

imaginea utilizatorului aalizeei
delirul meu imaginativ în 3d

Artă: 

Comentarii

te rog, redimensioneaza "delirul", iese din format si e pacat. cine e Altaiyr? (stii tu, dreptul de autor s.a.m.d.)

am făcut un resize pina la 640/480, afișarea rămîne la fel, observ; oricum, am sacrificat mult, pînă la o rezoluție aproape indecentă pentru o grafică 3d. Aranca, am spus delirul meu imaginativ, așadar, altaiyr sînt eu, aalizeei. Creația îmi aparține și este realizată intr-un program de grafică 3d. Regret, m-am străduit pentru încadrarea în pagină, din păcate...

mai incearca, te rog.

precizez, imaginea depășește formatul paginii albe, ea este însă întreagă, nu sînt alte elemente grafice de vizualizat.

e foarte reusita. ti-am admirat-o mai ales pentru luminile folosite, efectele acestora, pentru ideea atat de sf. am mai vazut si alte lucrari ale tale, cred ca esti realmente bun. in partea stinga trebuie totusi sa decalezi putin (5cm la scara aceasta) cele doua zburatoare. revin cu o penita: conditia mea este totusi sa o micsorezi putin.

Noi recomandam o latime nu mai mare de 535 de px., nu mai mult. Si sa nu uitam ca scopul Hermeneia nu este in primul rind arta fotografica sau digitala

Aranca, Faptul că ai remarcat cîteva elemente esențiale, mai ales efectul surselor de lumină-amplasamentul lor optim în scenă fiind extrem de migălos- mă bucură și îti mulțumesc. Referitor la acea decalare de cîțiva cm, acolo, avem o pasăre în cădere, care este susținută de surata ei pentru a restabili un echilibru în zbor –așadar, aripă peste aripă, tehnic vorbind și sec, un efect de pîrghie. Profetul, Mulțumesc pentru recomandare; de regulă, atunci cînd uploadezi o imagine, esti atenționat într-o fereastră interactivă, asupra a două elemente de control: rezoluția maximă admisă și size of file în KB; dacă le depășești, esti refuzat. Nu, nu uităm care este scopul hermeneia, dar să nu uităm că avem acolo și un tab pe care scrie – arte vizuale.

Am înțeles ideea lucrării și mai ales că există o pasăre în cădere precum și efectul de pârghie căutat, eu însă mă refeream la compoziție și la cerințele acesteia. Aceasta cred că se poate rezolva în plan înainte de randare. Redimensionarea imaginii se poate face simplu într-un Photo editor oarecare. Ti se solicită acest lucru din considerente estetice și sunt convinsă că înțelegi exact ce vreau să spun.

Îmi cer iertare pentru că am facut redimensionarea abia acum, însă de dimineață, accesînd de la serviciu, pe monitorul meu, imaginea se încadra perfect în pagină; acasă am constatat că nu e așa; ciudat am zis!!! Cred că acum e în regulă.

domnul Turbure, vedeti, cam aici se afla greseala si recunosc ca am cazut si eu in ea sau am tolerat-o. Intentia si scopul sectiunii Arte vizuale nu este in primul rind publicarea de arta vizuala aici ci mai degraba a scrie despre Artele vizuale (pictura, cinematografie, fotografie, arta digitala, etc). Am mai avut discutia asta cindva si am clarificat atunci. In principiu nu refuzam nici o rezolutie. Insa am pus in cod ca daca se depaseste o anumita latime sa apara un scroll bar orizontal (care sa imipedice stricarea paginii si eventual sa descurajeze postarea de imagini prea mari). Intre timp vad ca acel scroll bar a "disparut" (probabil trebuie sa revad codul care a mai suferit modificari de atunci).

mulțumesc pentru înțelegere! e superbă! oare faci ilustrație, coperți sf? ai un blog al tău? și pentru că am admirat-o mult impreună cu un prieten drag, apreciind atât munca cât și imaginația, permite-mi să ofer o steluță în semn de prețuire. la convențiile europene sf ai fi făcut furori și sigur ai fi găsit contracte efectiv pentru ilustrație.

mulțumesc pentru clarificări. iată o comunicare fructuoasă!

Aranca, Iată cum mă stîrniți voi prieteni la dezlegare de limbă; mi-am ispășit păcatele, am vorbit cît pentru două luni. Pe scurt, mi se pare de bun simț să răspund la întrebări: Coperți SF încă nu, aceasta e o lucrare care s-a cuibărit în mintea mea, așa de plăcere. Nu am blog. În final, cu prețuire, șase creioane pentru o peniță, crezi că e un schimb echitabil, Aranca?

aalizeei, fa-ti un blog. nu imi vine sa cred ca nu ai, e inacceptabil la ceea ce faci tu. e o lipsa de manageriat pe care doar tu o poti inlocui la ora actuala. trebuie sa ai si alte deschideri. voi incerca sa te ajut dupa ce faci blogul. parola e: 6 creioane...

Rara avis in terris. Altayr mă duce cu gândul la steaua alfa din contelația Vulturul (Aquila) supranumită "Regele păsărilor", printre altele. Superbă imagine, bună pentru copertă de carte, nu neapărat SF. Are tonurile de culori care îmi plac foarte mult. Aș îndrăzni să sper mai mult, că va fi coperta viitorului meu volum de poezii?... Cu drag, /O\

oriana, de ce nu? chiar vrei acest scurt snapshot la scurt metrajele tale? semnătura mea nu e aleasă la întîmplare mi-am permis un y (altaiyr) pentru că altair (mai jos de tarazed) era deja alocat pe anumite situri. întăresc spusele cu semnatură și stimă, altaiyr

Da, foarte mult dar nu pentru scurt metraje ci pentru viitorul meu volum. Te rog sa imi scrii ca sa discutam. Pe situl meu vei gasi o adresa de contact. Multumesc.