migrația, editorii și fotografiile

imaginea utilizatorului Virgil
ultimele noutăți

Luna care a trecut, luna martie, a fost o lună foarte încărcată. Site-ul și comunitatea Hermeneia se dezvoltă și devin tot mai complexe. Și poate că unul din lucrurile pe care nu am reușit să le fac foarte bine a fost comunicarea cu membrii lui. Astfel că m-am hotărît să mă opresc și să fac cîteva anunțuri.
În primul rînd aș vrea să vă spun că am procedat în timpul săptămînii trecute la migrarea site-ului pe un alt server. Sper că performanța lui se va îmbunătăți. În orice caz aș dori să mă țineți la curent dacă întîmpinați greutăți sau aveți neplăceri cu accesarea site-ului sau cu folosirea diferitelor facilități ale lui. Așa cum știți, pentru aceasta puteți folosi adresa webmaster@hermeneia.com
Un alt lucru este reprezentat de faptul că site-ul Hermeneia.com este deschis pentru cooptarea de noi editori și moderatori. Evident, acest proces este unul destul de delicat și nu presupune un traseu foarte simplu. Există destul de multe criterii și condiții (iar unele dintre ele nu neaparat cuantificabile) pe care le așteptăm de la astfel de persoane. În orice caz, printre primele condiții se numără faptul că o astfel de persoană trebuie să fie membru Hermeneia de o anumită bucată de timp, să fie vrednică de încredere, să prezinte preocupări și abilități literare sau de critică literară, să aibă o oarecare pricepere în a folosi o pagină de internet, să știe să activeze într-o echipă, să se străduiască să fie imparțială, să aibă acces la internet, să aibă ceva timp pentru așa ceva și nu în ultimul rînd, să își dorească asta. Cei care doresc să fie luați în considerare pentru așa ceva, este suficient să ne trimită un mesaj de intenție la office@hermeneia.com
Probabil că s-a observat faptul că nu mai pot fi puse în profilul personal fotografii de dimensiuni aleatorii. Am introdus ceva ce constrînge dimensiunea fotografiilor, indiferent de dimensiunea lor, la formatul de 210px X 250px. Astfel că reprezintă responsabilitatea fiecăruia să își editeze/ajusteze fotografia la o dimensiune proporțională cu aceste valori dacă nu dorește să îi fie distorsionată. Aș vrea să adaug aici că aș dori ca fiecare membru, care nu a făcut-o pînă acum, să binevoiască să își editeze profilul personal și să își introducă o fotografie. Nu am mai menționat asta pînă acum pentru că am considerat-o un lucru de la sine înțeles. Totodată ar fi de preferat ca fotografia să reprezinte persoana respectivă și nu alte chestii mai mult sau mai puțin exotice.
Pentru că intrăm cu toții (de data asta) în Săptămîna Mare vă urez tuturor gînduri bune, sănătate și inspirație literară.
Virgil Titarenco

Comentarii

Haide să mai încercăm să atragem atenția încă o dată asupra fotografiilor și a profilului personal, am văzut că nu toată lumea a făcut modificările / completările de rigoare. Și ție asemenea, Virgil, o săptămână a patimilor cât mai ușoară și mai senină, în întâmpinarea sărbătorii Învierii.

Da, as vrea sa subliniez inca o data ca e de preferat ca fiecare sa isi ajusteze pozele si sa isi editeze profilul

Uite că vine Paștele și mă întreb, ca un bun creștin, oare cu ce am greșit eu față de site-ul Hermeneia de am fost obligată să îmi dau demisia, după ce am muncit, am venit cu idei pentru site etc. Și cum de nici unul, nici prietena Bianca nu a zis nimic. Ei, că același lucru s-a întâmplat și cu Agonia, și cu prietena Ela tot așa, dar acolo or fi niște răi și niște fameni la conducere. Sau poate site-ul Hermeneia a greșit față de mine. Nu aștept vreun răspuns. Cândva o să mă lămuresc eu cum stau treburile. Vă doresc Paște fericit și mai multă lumină în suflete.

Alma, trag nădejde că mai știi cum să ne găsești dacă vrei să ne urezi ceva sau să ne spui absolut orice, punțile de lumină nu se șterg niciodată. Altfel, aici nu este loc de astfel de răspunsuri. Cu mulțumiri, și Sărbătoarea Învierii să ne fie luminoasă tuturor.

Nu am înțeles de ce a intervenit Aranca aici, iar la textul la care a lăsat link nu are nici o intervenție, și nu am înțeles de ce a intervenit Bianca aici, iar la textul anterior nu are nici o intervenție, deși era moderator și pe atunci. De fapt, lucrurile sunt clare și logice. Așa sunt oamenii; prietenii, însă, sunt altceva, o specie pe cale de dispariție. Fusese doar o mică nelămurire a mea, acum, că tot trebuie să lepădăm umbrele și să pășim în lumină. Ceea ce vă doresc și vouă.

efectiv nu pricep ratiunea si nici scopul interventiei lui Alina aici. pur si simplu, nu pricep. poate o fi o limita la mine, tot ce se poate. nu vad insa ce legatura are comentariul ei cu textul de mai sus.

Comentariul Alinei este legat de anunțul făcut în text:"că site-ul Hermeneia.com este deschis pentru cooptarea de noi editori și moderatori". Mai departe: no comment.

Da, Ioana Geacar care văd eu că e editor pe aici, are dreptate. Îmi pare rău că tocmai Virgil se preface că nu înțelege. Până și un străin de mine, cum e doamna Geacar, a înțeles. Vă doresc Paște fericit! și numai bine.

Comunicarea este un factor extrem de important mai ales în cadrul unei comunități spirituale, și-i mulțumim dlui. Virgil Titarenco pentru faptul că își face timpul necesar a aborda într-un mod personal, apropiat, această chestiune. De asemenea îi mulțumim pentru efortul dînsului de a ne oferi o găzduire de excepție. Bunul simț, decența, eleganța și curățenia stilului sînt elemente care fac din acest site literar o oază într-un deșert - o lume de nisip care a coborît foarte mult ștacheta față de ceea ce ar trebui să reprezinte arta, literatura în mod special. În acest context, al comunicării, aș dori să-i adresez Almei cîteva cuvinte. Aș vrea să-i spun că prietenia, una dintre cele mai mari valori ale omului social nu a murit, sîntem mulți care o iubim, îi simțim foarte mult lipsa și o dorim înapoi. Tuturor sărbători fericite, fie ca lumina Învierii să ne unească sufletele! Cu sinceritate, Naan Lea