paul blaj - poetul miazănoapte - ed. Napoca Star - Cluj - 2010

imaginea utilizatorului yester
lansare online

Comentarii

felicitări.

felicitări. iată cum lenea și comodiatea este mama inovației. această "lansare online" sper să încurajeze și pe alții și poate facem o pagină specială pe Hermeneia. mă ispitești să îmi pun și eu volumul online. ai un plus de la mine pentru intenția permanentă de a face ceva frumos pentru Hermeneia.

P.S. ți-am modificat eu încadrarea

Paul,

Paul, felicitari pentru lansare, un gest frumos si curajos. Nu am reusit înca sa citesc totul, remarc în prima instanta titlul foarte sugestiv si inspirat, ca si...da, Clujul meu iubit, unde am lasat si eu o bucatica de viata...voi reveni dupa ce lecturez.

"Cui honorem, honorem ! " Cele bune!

o lume tot mai interactivă.

o lume tot mai interactivă. inserează și copertele pentru conturarea iluziei. cu mirosul de cerneală vin eu. stimă si felicitări.

da,

da, o idee foarte faina

Virgil,

Virgil, mulțumesc frumos, mă bucură reacția ta. Pe Hermeneia mă simt acasă:)!
Viorel, mi-ai demonstrat că ești un om inteligent, iar eu apreciez inteligența. Așa se explică relaționarea noastră din ultima vreme. Faptul că îți iei timp să mă citești nu poate decât să mă bucure. Mulțumesc!
Vlad, deocamdată îmi place așa, păstrează totuși mirosul de ink bine:). Îți mulțumesc mult pentru semn, aprecierea este reciprocă, dar tu știi asta de mult.
Matei, mulțam fain, cât despre Cluj... uite fă o încercare: înjură-l și vezi dacă îți răspunde românește:))
Mulțam fain, Cristina. Este un gest frumos semnul tău.
Și nu în ultimul rând, ci în prima bancă:), Adriana, mulțumesc din suflet.
să fiți iubiți! aici este varianta finală a poemelor.

Pentru ca,

Pentru ca, cel care a amintit pentru prima data de Cluj în comentariu, am fost eu, as vrea sa-i dau d-lui Hutopila o mica replica necesara, sper sa nu se supere Paul ca o fac pe pagina lui, dar aici îi e locul.

D-le Hutopila,

1.am amintit de Cluj pentru ca editura care lanseaza volumul este din Cluj si se putea face asocierea
2.mi-e drag Clujul, dar cel putin la fel de mult iubesc Iasiul unde am fost student
3.exista oameni care iubesc "Maskva". Eu nu pot, iarta-ma, îmi sta oarecum ca un nod în gât, asta de când "distinsi" soli ai marelui popor sovietic au distrus tot ce era cultura româneasca în "RSS Moldoveneasca".Asta nu înseamna ca neg dreptul altora de a o iubi cu patima. Le donez chiar partea mea de iubire .
4.Clujul a fost, în timpul horthystilor, ceea ce N-A REUSIT sa fie Chisinaul în timpul sovieticilor (vezi "veselia" cu care moldovenii îi aleg si astazi pe comunisti).

În rest, sa auzim numai de bine.

the way forward! felicitari

the way forward! felicitari Paul, este inca un pas inainte: nu numai ca este 'green' dar si convenabil si usor de accesat considerind kindle si alte facilitati on line..si eu voi aborda aceasta cale, sper cit de curind...
cheers!

cluju e mai fain decit iasu,

cluju e mai fain decit iasu, parerea mea, dar eu altceva ziceam: ce legatura are cu textu asta? si nu va mai luati gratuit de mine ca ma supar si va fac din doua miscari

apropo,

apropo, eu zimbesc :) adica zimbeam, adica am zis-o pe un ton amicitesc, nu te incrunta si mai tare, domnule patriot vio_b, eu iti zic la multi ani de 1 decembrie asa, ca o pipa a pacii, desi nu cred in rominia

congrats! am rasfoit cu

congrats!

am rasfoit cu placere cartea ta virtuala. ideea e buna. daca as avea si un spray cu miros de hartie/ carte noua ar fi super.

dar oricum, aplaud ideea. si ma bucur ca te pot citi.

"si nu va mai luati gratuit de

"si nu va mai luati gratuit de mine ca ma supar si va fac din doua miscari"
"apropo, eu zimbesc :) adica zimbeam, adica am zis-o pe un ton amicitesc" (dihania) - Matei, zâmbeşti ori prea evident, ori prea subtil :). Chiar şi când suntem puţin mai acizi ori ironici, ar trebui să ne mulăm limbajul astfel încât să nu derapeze. Altfel spus, nici în glumă să nu ne facem fiecare pe fiecare din două mişcări, că nu suntem pe maidan.

pai daca sinteti nedrepti.

pai daca sinteti nedrepti... am zis chiar eu ca cluju e mai fain decit iasu, dar nu intelegeam ce treaba are cu textu asta. tre sa va desenez? si nu preaslavesc moscova. nu fiti patriotarzi

hai,

hai, va iert, il mai felicit o data pe paul blaj, si va urez o seara placuta. ca asa-s eu bun si drept

Corina și Oana,

Corina și Oana, vă mulțumesc frumos pentru grația pusă în felicitări, pentru că ați lăsat un semn de trecere... după cum și această carte este tot un semn de trecere. Mă înclin!
Matei, îți mulțumesc încă o dată! Poate o voi face și mâine?:)

Excelentă prezentarea şi

Excelentă prezentarea şi ideea, felicitări!
Dar cum ai făcut să apară aşa ceva pe site, vreau şi eu!

Alina,

Alina, onorat! Site-ul ți l-am lăsat pe mess, ca să nu facem reclamă.