albastru

imaginea utilizatorului Virgil
pentru tamaraExperiment literar: 

Comentarii

Mi se pare o exprimare sa-i spun... nepotrivita "a dat cu capul de ele/ si a spart cateva". Nu vad relevanta faptului ca ingerul era "iesit la pensie" . Un inger oarecare nu ar fi putut "da cu capul de ele" ? Ideea mi se pare buna, dar este exprimata slab atat contextual cat si imagistic. Ialin

Emil, mă gândesc că, dacă nu era ieșit la pensie îngerul acela, nu făcea o așa greșeală... eu cred că determinarea aceea e bine-venită, dar nici eu nu mă împac cu versurile semnalate "a dat cu capul de ele/ si a spart cateva"... deși face trimitere poate la valurile care se sparg... dacă n-ar fi avut dedicație probabil că mă încumetam să intru într-o joacă experimentală, dar așa închid pagina și plec în tăcere.

poate, deși nu văd în opinia lui hialin decît un substrat subiectiv. Nu îmi este deloc clar ce anume ar fi reprezentat ceva care să nu fie „slab atît contextual cît și imagistic”. La urma urmei cred însă că există tragedii mai mari decît aceasta.

imi cer scuze, mie imaginea nu mi se pare prea inspirata. Mih.

Nu se vede clar scrisul. Insa imi plac versurile. Poate pe la inceput...

la mine se văd clar. poate este o problemă de monitor sau de reglare gamma

De văzut, se văd, doar că trebuie făcut un mic efort. La prima vedere, ai impresia că nu sunt clare, apoi sigur, apar și le poți citi. Încă nu m-am hotărât dacă e de bine sau de rău, eu înclinam un pic spre prima variantă, pentru că mă duce cu gîndul la scrisul pe nisip.