autoeditare profil personal

imaginea utilizatorului Virgil
hermeneia v.1.2

       Doresc să vă anunț hermeneia v.1.2 în care am introdus posibilitatea de autoeditare a profilului personal. Începînd de astăzi fiecare membru Hermeneia își va putea adăuga și edita în profilul personal două cîmpuri. Este vorba de „crezul artistic” și o mică „biografie” personală. Știu că această facilitate a fost un lucru dorit de mulți dintre membrii Hermeneia și îmi cer scuze pentru implementarea lui întîrziată.
       În foarte scurt timp intenționăm să introducem și posibilitatea adăugării unei fotografii personale precum și a datelor geografice.
       Vreau să vă rog să fiți atenți la informațiile personale pe care le introduceți pentru că ele vor deveni vizibile public în pagina de autor a fiecăruia. Este de preferat să nu vă publicați adresa de e-mail sau numărul de telefon nici în pagina de autor și nici în altă parte decît în cazul în care sînteți dispuși să fiți contactați de oricine. Hermeneia păstrează confidențialitatea datelor care i-au fost trimise și care nu sînt destinate accesului public. În același timp nici Hermeneia, nici proprietarul ei și nici Consiliul Hermeneia nu pot fi răspunzatori pentru consecințele publicării datelor personale de către membrii site-ului Hermeneia.
       Vreau de asemenea să precizez că punctele 14.2, 14.3 și 14.4 din Regulamentul Hermeneia si aplică și cu privire la textele introduse ca „biografie” sau „crez artistic”.
       Ca de obicei închei rugîndu-vă să îmi trimiteți orice nedumeriri sau propuneri pe care le aveți și orice disfuncționalitate în legătură cu această facilitate pe adresa office@hermeneia.com

Virgil Titarenco
hermeneia.com

Comentarii

Mă tem că nu funcționează. Am încercat să introduc date de două ori și nu apar. N-am trimis mail pentru că mă gândesc că s-au lovit și alții de aceeași problemă.

Crin, nu stiu la ce te referi. Iti apare vreo eroare? Ce browser folosesti? Noi l-am testat in diferite feluri si nu am intimpinat nici o problema. Poate mai incerci si ne spui ce se intimpla.

Nici la mine nu merge... cel puțin deocamdată... Nu îmi apar datele introduse.

tocmai am incercat atit in Firefox si in IE si functioneaza. Puteti schimba browserul?

eu am incercat si firefox si opera si internet explorer si nu merge.

La mine merge din Firefox. Am văzut că și alții și-au editat profilul. :)

imi cer scuze, Crin, Alexis si Cristina. a fost intradevar o defectiune. acum ar trebui sa functioneze.

Virgil, Bianca, Alma, anunț retragerea mea definitivă de pe Hermeneia, azi 30 mai. Textele rămas în pagina Daniela Luca (Ela) sunt texte dedicate, de aceea nu sunt șterse. Consider contul suspendat. Dacă se va considera că e necesar să se șteargă și cele 3 texte, o voi face. Succes în continuare, Hermeneia are în esență oameni buni, va dăinui. Mulțumesc Virgil pentru cele peste 5 luni de găzduire pe acest site.