nisipul ca stare de zbor

imaginea utilizatorului anna

secunda cât o veșnicie
și mâini aburind
în dimineți pătimașe

destrăbălată umbla clipa
nisipul s-a făcut pescăruși

simt cum se lipește zborul
de spatele luminii

Comentarii

...anna, îmi place mult titlul acesta. din păcate, numai el. oi fi eu... rău, dacă spun doar ce îmi place?:) [venisem pregătit cu penița, offf!]

nu yester, nu esti rau ... eu cum sant daca incerc sa explic? stiu ca nu se face asta ... initial poemul a fost mai lung, dar s-a intamplat ca... am intrat eu in patima eliminarii tuturor cuvintelor in plus ... si se pare ca l-am jumulit rau:) acum inteleg ca nici mesajul nu mai e intreg, azi noapte parea perfect... iti multumesc, chiar ma ajuta ce mi-ai spus, o sa-l revad ... in legatura cu penita... stai pregatit :))

metafora asta e excelenta si merita putin dezvoltata sau pusa in prim plan: "cai încercănați de zbor"... cum era prima varianta?

prima varianta era ... un pic cam diluata si credeam ca reusesc un poem miniaturism:) acum imi dau seama ca e o aiureala... si totusi daca m-ai auzi recitandu-l:)) de fapt daca m-ai fi auzit azi noapte, acum mi-a scazut entuziasmul... o sa incerc sa construiesc pornind de la versul pe care l-ai sesizat, si mie mi s-a parut ca rezista, pe moment nu ma pot concentra pe idee, dar o sa revin cu siguranta... ma bucur ca ai trecut, iti multumesc!

erata: miniaturist bineinteles, scuza-ma.