Hermeneia în presa de azi

imaginea utilizatorului aalizeei

Artă: 

Comentarii

"o mixtură între poezie, pictura pe sticlă și grafica digitală" ....no?:D

"aprilie, ziua întâi" - correct! magistrală ideea transferului capilar și sub de la "însemnări" - surpriza noului moderator arian estompată doar de alura hippie cu umeri albi a lui Virgil ironie, umor, autoironie, sub semnul "intelighenției", ludicul fără ghips, feli citări!

"aprilie, ziua întâi" - correct! magistrală ideea transferului capilar și sub de la "însemnări" - surpriza noului moderator arian estompată doar de alura hippie cu umeri albi a lui Virgil ironie, umor, autoironie, sub semnul "intelighenției", ludicul fără ghips, feli citări!

Parcurgând cu atenție presa de azi, am dat cu uimire peste această nouă publicație, și iată, tocmai mă grăbeam a saluta curajul de a apărea într-o zi de 1 aprilie, și încă mai mult, imaginația ludică a redactorului șef, când am constatat, într-un elan avocățesc, următoarele: 1) Nu cunoaștem echipa redacțională, nu știm pe cine să felicităm / urechem; 2) textul este trecut la "Info", pentru publicarea lui aici ar fi trebuit anunțată conducerea hermeneia. Să fi dorit oare autorul să nu strice surpriza? Să fi uitat oare regulamentul, pe care suntem convinși că îl cunoaște? Oricare ar fi situația, îi recomandăm să schimbe încadrarea... vizuală cred că ar fi mai potrivit. 3) categoric nu mi-ar sta bine cu barbă. Iar de Virgil nu mă pronunț... chit că e de față! And... last, but not the least: PROTESTEZ! Zâmbind, pe jumătate, Bianca.

iata cum in ziua asta (atit de aglomerata pentru mine incit am si uitat ca este intii aprilie) am ajuns o persoana importanta macar pentru citeva minute. pentru ca in democratii exista o traditie respectabila ca persoanele importante undeva prin ierarhia sociala sau a show-business-ului sa aiba parte de privilegiul caricaturii. un zimbet si din partea mea. Aalizei, te mai astept.

Pune link la poza, sa se deschida in pagina separata. Sa ne putem distra pe cinste. Nici nu zici ce bine le sta, unul blond, celalalt brunet =)). Penita - pentru idee si la mai multe.

Ce seamana directorul cu Brad Pitt din Sapte ani in Tibet :)).

Francisc, Dedal, Invidios fiind pe versurile voastre mă voi răzbuna cu o fotomanipulare în care să vă mai tai din nas; dar toate la timpul lor. Sapphire, Îl rog pe îngerul meu de albastru să mă ferească de avocați și mai ales de cei care poartă fustă. Știu eu pe cineva care mi-a dat întîlnire apoi a scos codul civil din ciorapul de mătase. Pentru jumătate de zîmbet te rog să te consideri avertizată. Dacă recidivezi te vom suspenda o săptămînă.Onorată curte! Domnule director, Hmm. Să-mi aleg cuvintele cu înțelepciune.Trebuie să recunoști ca am fost gentil și am creionat un troian, nu un backdoor virus cu mesajul- access denied. Mulțumesc pentru zîmbet. Alma, Uite o doamnă generoasă care îmi dă o peniță Klaps. Așa că o răsplătim cu un catren: ba o poetă de la Iași -uff! i-am văzut pe chat buricu- m-a întrebat: nu vrei o mîță? nu vreau acuma frec pisicu și cu o imagine (de ce-mi spui pa, nu vezi cum plîng ?):