Eu

imaginea utilizatorului adela

Păsărelele scobesc pământul – un eu alterat, anticipat,
pregătit de timp,
Tăcerea e mormântul în care sunt livrate părțile din mine.
Eu, intoxicată de mai multe eu(ri), înghit bucăți de iluzii,
Mă îngân cu spinii din ochii tăi,
În loc de săruturi primesc perfuzii.
Subsemnata, amprenta unui suflet artificializat,
dau cu capul în poezie, izbesc gândurile, topesc versurile
într-un pahar - Redbullul zilei de mâine
Gata, la culcare!
Dați-mi un brânci în caz că vine iubirea!

Comentarii

incep sa ma intreb daca astazi am eu o problema de receptare... imagini pretioase care mie nu-mi spun nimic: "un eu alterat, anticipat, pregătit de timp" "Tăcerea e mormântul în care sunt livrate părțile din mine." livrate? ca sa nu mai vorbesc de "tacerea-mormant", imagine care e tocita de atata utilizare. "Subsemnata, amprenta unui suflet artificializat". in text exista o rasad de autoironie, sufocat, din pacate... typo la "întoxicată".

stimata doamna va multumesc pentru critici .imi pare rau ca dumneavoastra percepeti textul ca o autoironie. nu combat parerea dumneavoastra, poate e un text slab, asta e- platesc tribut faptului ca sunt prea sincera in poezie. imagini pretentioase? scuzati-mi indrazneala, sunt trairi,poate neinspirat transpuse, dar trairi sincere. pe un alt site l-am avut trecut la personala, poate am gresit sa-l postez aici ca poezie...

Adela, departe de mine intentia de a-ti contesta sinceritatea trairilor. Eu imi spusesem parerea doar despre felul in care le-ai redat. "platesc tribut faptului ca sunt prea sincera in poezie." Nu, nu cred ca despre asta este vorba!