no memory

imaginea utilizatorului Sapphire

Experiment literar: 

Comentarii

Mi-ar fi plăcut fără acel "imediat", cu atât mai mult cu cât lași sens de "căutare a pulsului", primăverii. Îmi place aparenta astenie, aparenta iluzie a slăbiciunii, spun aparentă fiindcă se descoperă o memorie a mugurilor. Magnolii? Sau cel puțin eu așa disting. (întrebare tehnică IT: cum pot dezactiva small-caps-urile din adobe photoshop, să revin și eu la minuscule majuscule etc.? fiindcă altfel risc ca toate vizualele să le scriu cu small-caps. ))

nu inteleg intrebarea Elei. poate ca ai uitat tasta caps lock apasata. nici un program (si cu atit mai putin adobe photoshop) nu intervine la nivel de comada hardware. stilul literei il stabilesti de la tastatura (bineinteles in limitele fontului respectiv - ptr ca exista si fonturi ca nu ai caractere majuscule de exemplu, sau invers, dar asta se poate verifica foarte usor)

Nu este din tasta caps lock, atita lucru stiam si eu, si era deja prea banal sa nu imi dau seama. Am rezolvat deja, era setat din optiunea format font, varianta "small caps", stil care se prelua automat, indiferent de tipul fontului folosit in adobe, si nu imi mai permitea scrierea cu minuscule sau majuscule, doar cu acele small-caps. Acum e ok, multumesc foarte mult. încerc să întreb și eu acolo unde știu că pot primi răspuns imediat. Mulțam încă o dată și scuze pt plasarea întrebării aici.

Ela, "imediat" acela este cuvântul care redă cel mai bine primăvara. Nu aș putea să renunț la el, plus că era necesar pentru ritm. Nu sunt magnolii, habar nu am ce sunt și nici nu-mi pasă, ce atâtea întrebări? Când vezi un copac înflorit nu-ți mai pui nici o întrebare :-) Bine plasată întrebarea "tehnică", într-adevăr (sic!) Virgil, s-au lămurit întrebările, din câte vezi. Mulțumesc de vizită, anyway :-).

Ritmul nu stiu daca e dat neaparat de acel "imediat". Iar primăvara nu știu dacă este neapărat redată cel mai bine de "imediat", poate doar într-adevăr deschiderea spontană a mugurelui. De ce am întrebat de magnolii? Fiindcă - repet - așa pare în imaginea de mai sus, că ar fi o magnolie. și fiindcă m-aș fi bucurat să fie bună percepția mea, din simplul fapt că iubesc foarte mult magnoliile. Și nu știam că deranjează întrebările firești. Dar plec imediat, precum polenul luat de vânt. :) Mulțumesc pentru lămurirea small-caps. :)

Ela, bineînțeles că nu deranjează întrebările firești, și știu că iubești magnoliile; și eu :-) Dar chiar nu știu (și nu cred) că sunt magnolii, sau, dacă sunt, nu e o specie de magnolie pe care s-o mai fi văzut vreodată. Uite, am să pun și poza inițială... mi-ai dat o idee. Ce vroiam eu să spun este că o floare este în sine o minune suficientă, în fața căreia întrebarea (dacă este să fie întrebare) nu este decât una. Cât despre "imediat", ia-o așa: eu am simțit așa, lasă-te puțin pe mâna poeziei acesteia, cât ești aici. PS uuuf, nu știi să ții un secret :-) Nu ai pentru ce.

wow, superbă primăvară aici. :) secrete țin, atunci când sunt secrete. și cu ele mă duc acolo unde nimeni nu aude nici de ele, nici de mine. Doamne cât e de frumoasă acea floare, ce bine știi să alegi. :)

primavara aceasta se poarta alergiile. cititi poezie! in caz de reactii neplacute, continuati! :D

Francisc, eu iau antialergice :-). Sa mai iau și poezie? Care primăvară? Te mai aștept.

Ela, na ca m-ai provocat... cred că e un fel de magnolie, m-am uitat în alte poze luate din alte poziții, și cred că asta este :-) Dacă ai ținut morțiș să știi!

Sper că ai luat sensul bun, nu pe cel morțiș. Mă bucur că este.