Virtualia Zece

imaginea utilizatorului alma

Sâmbătă, 20 decembrie 2008, începând cu ora 16, va avea loc, la Casa Pogor din Iași, sala Pod-Pogor, a zecea ediție a Cenaclului Virtualia.

Vă așteptăm cu drag!

Comentarii

...

Excelent afisul. Vad ca domnul Aalizei nu a uitat nici de bucatareasa (sau gospodina) ca e la moda se pare. Va urez mult succes si in continuare.

(poate) ne vedem sîmbata...

Profetul, multumim! Dihanieo, sacul cu prajituri si piscoturi (de la toate celelalte editii) te asteapta!

Urez din toata inima suflet adevarat iesean, emulatie si multa POEZIE acestei editii a Virtualiei. eu raman cu regretele mele de data asta, e randul regretelor se pare pentru mine. SUCCES dragilor! Si sa rupeti gura targurilor literare! Iasiul e fruntea! Asa zic eu si mai si semnez pe deasupra, Andu cel inca bobadil

Bun program, ne vedem la Iasi. Nu ma pricep la poezie, dar patroana de la magazinul din cartierul meu are vreo suta de kilograme de piscoturi expirate si nu stie ce sa faca cu ele.

Mult succes, nu pot decat sa-i invidiez pe cei care vor fi acolo. Oricat mi-as dori, mi-e imposibil sa ajung...

uitasem: munca organizatorilor, evenimentele anuntate si (nu in ultimul rand) afisul, merita un semn auriu. felicitari inca o data.

Va multumim mult si va asteptam cu drag la cenaclu!

Va multumesc tuturor, reali si virtuali! Asa cum am spus si in incheierea cenaclului, multumesc, Hermeneia, pentru ca a fost singurul site care a dorit sa gazduiasca Virtualia, anul acesta.

A vrut sa o gazduiasca si doreste sa o gazduiasca si in continuare sub forme si mai variate. Felicitari

Intrebare in ajun: Alina!:) ce este virtualia? cum se maninca: lunar,anual? l-am intrebat pe Virgil, mi-a spus sa te intreb pe tine...Am vazut una dintre poeziile mele pe virtuualia 11...exista un oarecare feed-back? Un Craciun fericit tie si alor tai! Ho-ho-ho!:)Corina xx

Trinity, ai văzut cu ochii minții, la anul va fi Virtualia XI sau cine știe când. Te invităm să participi și ținem legătura. Vezi și aici pe site, și pe blog: http://virtualia.wordpress.com/