punctus interrogativus

imaginea utilizatorului aalizeei
grafică digitală

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Artă: 

Comentarii

sugestivă şi această

sugestivă şi această imagine.
o carte nu pune niciodată punct, doar naşte alte mii de întrebări.
semn de apreciere.

Mihaela, mulțumesc pentru

Mihaela,
mulțumesc pentru semn la...semn.
Ionuț,
crezi că mă mulțumește doar spînzurarea ta virtuală? nu, în piața publică. rugă? ma voi gîndi dar probabil la semnul mirării. mulțumesc.

Vlad, daca vrei sa fii

Vlad, daca vrei sa fii calaul, nu este problema. Ma vei martiriza. Apoi ii voi spune lui Barbosul ce culoare au ochii tai.

Adică semnul mirării trebuie

Adică semnul mirării trebuie să se sinucidă ca să răspundă întrebărilor din cărți? Sau dimpotrivă, pentru a naște aceste întrebări?
Eu zilele astea am văzut un ștreang atârnat într-un bar de rock din Pilio. M-am gândit că omul, după prea mult rock și ceva tequilla, vrea să-și ia viața. Adică după ce epuizează ceea ce îi place, desigur... așa să fie și cu semnul mirării? Funcție de răspunsul Dvs Domnule 'doi de a un li și câțiva zei' o să vă dedic un poem pe care l-am scris mai demult. Asta doar dacă v-ar putea interesa așa ceva it's a matter of course.
Grafica este deosebită așa cum ne-ați obișnuit, felicitări încă o dată!
Margas.

Marga, în viziunea mea nici

Marga,
în viziunea mea nici una nici alta dar interpretările tale sînt incitante. interogația are un rol fundamental în comportamentul uman și cred că această stare de curiozitate sau indecizie nu se va epuiza vreodată.
și chiar dacă pînă la zei eu mai am un singur li tot sînt curios așa că voi aștepta cu interes poemul tău. mulțumesc.