feel

imaginea utilizatorului ovYus

ia!
decibeli/ in-undă
dă din coate și din fund monalisa
nirvana
live
sufletul e-n unde
urechea ta m-au
m-au
m-aud
e
e
e

rupe chitara
bestial
inexistenți/ vrem doar fi
monștrii pe scenă/ adorabil
leșină tipele
în ritm de sex

va fi un hit
vei fi un star baby

lasere/ în transă/ lumea
break-me

asta o fi fericirea

Comentarii

Ovidiu, te rog, spune-mi ca glumesti! spune-mi ca din greseala ai postat adunatura asta de vorbe psihedelice pe Hermeneia! spune-mi ca cineva ti-a accesat contul si a vrut sa te discrediteze... spune ceva, dar numai NU spune ca asta e POEZIE!

Un text cu adevarat eclatant in care autorul amprenteaza cu elemente subiective un univers fara sanse de a deveni vreodata cosmos... remarc maniera matura in care autorul dozeaza superficialitatea exprimarii lasandu-ne iluzia ca ar sti ce zice... greselile de tastare concura in mod fericit la acest tablou general al unei lumi poetice in disolutie in care datul din fund al monalisei devine o promisiune de salvare din haosul post-catastrofic al discotecii, un fel de axis mundi "bestial" de care se agata privirile mostrilor de pe scena intr-un soi de "nimic-nu-mai-contează" generalizat.

imi inchipui un garaj. roată, parazitii. cu minele n gura, asteptand semnul. trasnetul. viitorul. unii luand notite, altii sapand transee. numai poetul, surd la fundul monei, cu capul pe spate, ochii inchisi, cu lumina venindu i printr o gaurica, asteapta ceva. de gat ii atarna chitara, semn falic. poetul e gol. ridica mainile. de undeva, ca din cerul ferestrei, se aude un glas flamand, insetat: de ce te ai ascuns, loază!?