everyday things

imaginea utilizatorului yester

simt
că îți miroase gura a salcâmi înfloriți
dansezi prin dormitor îmi aduci aminte
de un film uitat
te împiedici cum se împiedică focile
mă amuz un pic
vino în preajmă
fii întâmplare dacă așa vrei
nu te cert niciodată
doar mă uit frumos cum stai țesută
pe migrenele-mi rotunde
să nu întârzii la muncă îți zic
vezi că
lângă tine putrezește o cremă
hidratantă

Comentarii

minunat acest text.

minunat acest text. se tot scrie de micile minuni, de lucrurile mici in general, dar cred ca putine texte reusesc sa surprinda atat de bine naturaletea si simplitatea. cu o singura exceptie, versul cu filmul uitat, care imi pare din...alt film...tocmai pentru ca e uitat, imi da o senzatie de prafuit. In rest, imi place mult cum contrapunctezi cu ajutorul focilor si al cremei hidratante si cum eliberezi detensionezi exact acolo unde discursul risca sa cada in "prea mult". Felicitari! Din punctul meu de vedere, e de penita.

de acord, e foarte frumos, si-i

de acord, e foarte frumos, si-i inconfundabil al tau. am o singura mentiune, poate fi intr-o nota personala - o nuanta pe care am perceput-o doar eu. cand spui "iti miroase gura", esti tras automat intr-un loc nepoetic. ma intreb daca ai putea gasi o alta formulare acolo. daca gasesti ca-i necesar, cum spuneam, e posibil sa am eu defect acolo. :o)

îmi cer scuze pentru

îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului meu! Ioana, Carmen, Raul, Cristina, vă mulțumesc mult pentru lectură, sfaturi și aprecieri. de opinia voastră sigur voi ține cont când voi reveni peste poem. cu prietenie și gânduri bune dorindu-vă o seară frumoasă...