Mercenar prin timp

imaginea utilizatorului Heva

venele îmi injectează hormoni în creier,
mă uit la tine de parcă aș mirosi fum de lumânare la înviere.
până și demiurgul se hrănește cu parfumul tău.
are iz de filosof beat dintr-o sută de "cava d'oro",
joacă șah îmaginându-și că e Alexander the Great în film-
chipeș actoru', nu altceva.

ne avântăm în leangăn, lângă timp,
o linie paralelă, o constantă: doi k sau doi k plus unu,
și eu îl vreau curbat...
poate,
într-o bună zi am să mușc din el ca din luna plină.

Comentarii

De data asta,

Un text teribilist. Fara acoperire ca "sugestivitate" a subtextului. Sau, cel putin, asa mi se pare.

da, de acord

da, sint de acord cu Sixtus. Daca autorul ar reusi sa isi infrineze teribilismul si sa se concentreze in exclusivitate pe creativitate probabil ar reusi mai mult

despre proverbe și tinerii poeți

Care să fie proverbul acela... cel în care se spune căt de bun a fost ulciorul cand ți-a ajutat să-ți astâmperi setea? În rest sunt convins că nimeni de pe acest site nu ar dori ca unui talent să i se reteze zborul (în spiritul unei astfel de idei trebuiesc citite comentariile afișate, domnișoară Andreea). Iar zborul se învață mai ușor când este susținut. Altfel, sunt de acord cu cele afirmate de domnul Manolescu și cu sfatul de bun simț al domnului Virgil. Personal cred în talentul tău dar trebuie să știi cum să-i dai binețe

...

Da, " ulciorul nu merge decât o singură dată la apă". Ar fi trebuit să cern cuvintele cu mai mare grijă. Mă voi strădui mai mult. Vă mulțumesc sincer pentru sfaturi.

ei, nici chiar asa...

ci "ulciorul nu merge de multe ori la apa." cred ca ar fi pacat sa urmaresti o..."reteta", chiar daca ea s-a dovedit, la un moment dat, una apreciata. cam asta voiam sa spun. iar spontaneitatea are si ea rolul ei, asa cum si sita are unul. :) succes mai departe.

de acord

Cred că un rol mai mult decât important îl are motivul pentru care scriu. Și când acesta se dovedește a fi unul eronat... Sunt brand new în lumea asta, mulțumesc de îndrumări, Adriana.:)