septembrie

imaginea utilizatorului Crin
Ceahlău

Îmi amintesc că într-un film, personajul principal, jucat de Jodie Foster, ajunge proiectat în univers. Între galaxii, nu poate spune decît "they should`ve sent a poet up here..." Mi-am amintit de film la 7 dimineața fugind cu patura în spate prin fața Dochiei, și nu nimeream nicicum butonul potrivit...

Artă: 

Comentarii

nice!

Roxana, cred că trebuie reduse un pic imaginile ca dimensiune. în rest sunt fuuuuuarte reușite, de suflet,reverie și alte celea. aaaa, cred că era filmul "Contact" de prin 97. fain movie. iar pentru că am o afinitate pentru septembrie iată un poem (uite că trimit și poetul) de C.B. memorat în tinerețile mele:) pentru aceste imagini delicate, superbe: septembrie fără asprimea verii el este tot un fel de vară însă mai dulce-ntunecat vrăjită pânză pictată noaptea-n murmurele cerii septembrie cu greieri în mătăsuri formele norilor suind din mare corabie de frunze muritoare în care vâslele sunt păsări, păsuri s-au pregătit cu lină hărnicie să treacă toate dincolo seninul sub care a-nflorit și s-a copt vinul septembrie timid visând în vie ci nu se va lăsa el dus, rai simplu va sta deasupra mea și-a ta tot timpul pentru frumos, semnul meu umil de apreciere.

perfect

Uite și poetul! Ce versuri frumoase. :) Multumesc ca le-ai postat. :) si de semn. Adevarul e ca si eu am ceva cu septembrie. Era un frig, ca daca nu era grozavia asta la picioarele cabanei mi-ar fi fost mila si de soarecii de afara. Toti zgribuleam infofoliti pe buza prapastiei cu ceaiul si viroza ce urma. Ma bucur ca ti-au placut pozele... ne-au costat ceva limfocite.:)