În căutarea lui "non-breaking space" sau monstrul HTML din sertar

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan
L-am pus la "Jurnal". La fel de bine cred că intra la "Scenariu" - de nervi.

Totul a început de la niște poezii. N-am știut cum să scriu un rând mai din interior. Colegii au sărit imediat în ajutor, mulțumesc Profetului și almei "și pe această cale". Dar după ceea ce am înțeles eu de acolo a ieșit cam așa ceva:
[ ] și ceea ce citiți acum trebuia să fie mai din interior. N-a ieșit, după cum se și vede.

Booooon; m-am dus atunci la adresa menționată ca să văd ce n-am înțeles. Și aici totul s-a desfășurat ca-n Stan și Bran sau ca la nenea Iancu. Mi-au spus acolo:
1. ce este non-breaking space
2. cine ne ajută
3. de unde scrie cea care ne ajută (are și poză)
4. cum se pronunță !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vă rog: "nahn bray kIng spays - (noun)". Aude? Deci e substantiv. Ce bine că ne-au spus, salvându-ne astfel de la moarte și moarte în chinuri.
5. cum se mai numește
6. ne dau un exemplu de tot binevoitor cu un text care are nu mai puțin de 3 (trei) astfel de nahn bray kIng spays.
7. Te duci la toate link-urile, la toate Related Resources, la toate Related Articles (stați liniștiți, n-am fost la toate, vorba vine).
Rezultat nimic. Nu ți se spune CUM SE FACE chestia asta. Pe ce apeși, sau măcar unde să dai cu capul. Nimic. E drept că la un moment dat am ajuns la exemplul concret de cum să fac un spațiu de un rând, sau așa ceva, într-un tabel de nu știu care.

Cred că e prima oară când n-am găsit ceva pe internet.... Am renunțat destul de repede pentru încăpățânarea-mi taurino-zodiachicească, și m-am gândit că mai bine vă scriu despre aventura asta.

Mai e o variantă. Probabil. Să mă înscriu la ei. Dar NU, asta nu, pentru atâta lucru nu vreau ca adresa oricum de rezervă, și pentru astfel de lucruri, să mi se umple de jdemii de alte spamuri până mâine.

"Have an ice day" zicea amuzant cineva (un joc de hochei) (pe gheață) (tot substantiv) and enjoy:
http://webdesign.about.com/cs/htmltags/g/bldefnonbrkspc.htm

Am găsit și ceva amuzant. Reclama la Introducing AOL High Speed e reușită.

Proză: 

Comentarii

dragul meu, eu nu am prea priceput ce vrei sa spui tu aici. dar iti arat ca un text poate fi introdus mai in interior daca esti atent la informatia din HCODE. si iata exemplele:  un text translatat mai in interior 1 spatiu   un text translatat mai in interior 2 spatii     un text translatat mai in interior 4 spatii           un text translatat mai in interior 10 spatii                     un text translatat mai in interior 20 spatii nu vad ce anume e asa de greu

cand mai ai probleme de acest gen sau nu, scrie. dupa cum stii o pb nu vine niciodata singura, dar s-ar putea sa plece cu ceva....tu sigur vei ramane cu ceva. si nu numai tu. ps:

cauta-ma si vei vedea. :)

Mulțumesc încă odată. Probabil că Zona Crepusculară e de vină. Sunt convins că n-am priceput eu... și văd că știți și Bold, altcineva știa italic... ehe! altă lume. Și tu francisce, ia nu mai râde acolo!

Am reușiiiit! Nu vă spun unde era greșala, că o să râdeți mai tare...           dar probabil o bănuiți. Oricum, textul de mai sus eu zic că-i bine scris. Iar ideea rămâne valabilă. Tot nu-ți explică.

ce vremuri!! vremea lui HCODE!

ce vremuri!! vremea lui HCODE! m-a apucat nostalgia. vremea lui Hermeneia v.1.0. nu ştiu de ce am impresia că pe vremea aceea eram mai buni. la suflet.