cutia muzicală

imaginea utilizatorului bobadil
.

de fiecare dată când îmi doresc intens
să mă suni

destinul ia forma unui hazard imparțial
care se încăpățânează să îmi bată la ușă
a doua zi dis-de-dimineată
și să mă trezească din cel mai dulce somn
ca o cutie muzicală
cu mulți bași
în care ființa ta dulce de femeie și rotativă
este prima apariție
pe care o vâd zâmbind
acestui fel de exegeză

Comentarii

Jucarii pentru barbati

Formularea "destinul ia forma unui hazard imparțial" mi-a cazut mai greu la stomac decat carnea porcului de Craciun :) Inteleg cumva ceea ce ai vrut sa spui insa poate nu sunt eu in starea potrivita...
Insa tot respectul pentru broderia tesuta in jurul cutiei muzicale, motiv care m-a fascinat si pe mine de multe ori... e ceva in acea balerina micuta, "dulce" si "rotativa", un amestec de copilarie si senzualitate care poate crea poteci spre atat de multe destinatii... poate aici sa fie legatura cu abruptul si homericul destin.

w.a.s.p.

Dorine, ok, beep.
Textul șterge-l tu dacă beep-ul te mulțumește.
Burtică am, nu foarte mare, dar sincer a început să-mi apară de la o vârstă pe care tu încă nu ai apucat-o, așa că să ne limităm fiecare la ceea ce știm sigur. Eu de exemplu știu sigur că la vârsta ta frumoasă aveam 1,80 și cântăream 56 de kg. Tu câte kile ai per metru cub de burtică la vârsta ta?
Vladimir, întâi mulțam de comentariu, mereu o plăcere să te regăsesc pe aici. Chestia cu hazardul imparțial știu că sună poate aiurea, dar hazardul e de cele mai multe ori părtinitor, în sensul că se abate doar asupra unora, fie în sens negativ, fie în sens pozitiv. Hazardul meu imparțial este obiectivarea întâmplării, este hazardul care cu alte cuvinte spus, face ceea ce ar trebui să facă, sau dacă vrei e un hazard cu un avansat simț deontologic.
Andu

...

nici budha nu avea siluetă...