cine ești tu de fapt Vlad Turbure?

imaginea utilizatorului aalizeei
vîrstele poetului

intenționam ca și în acest an, de 1 aprilie, să creionez un zîmbet cu uneltele grafice digitale. obiectivul era deja fixat pe Adriana Lisandru și mă gîndeam să-i mai dau o șansă pentru că anul trecut – după cum spunea chiar ea - nu ieșise din casă de teama păcălelilor. și tot nu a scăpat!
dar iată că am găsit întîmplător pe internet o abordare grafică subtilă, personajul – doar după nume și versuri – aducînd cu mine.
este vorba de revista din Iași, Feed Back nr 9/septembrie/2007. găsiți versiunea în format electronic (*.pdf) aici:
http://www.acfeedback.ro/revista/2007/Revista%20Feed%20Back%20nr.%209%20...

imaginea de mai jos este o captură de la pagina 12.

Revistă literară: 

Comentarii

minune

am scapat ca prin urechile acului! ...:))
Vlad, la mine se-ncarca tare greu linkul revistei, dar imi plac tare mult noii tai ochi verzi! :)

ha!

Adriana, are ochi frumoşi, nimic de comentat, dar mi se pare mie că aduce cu Radu Herinean cumva?:))))

revin

Am reuşit să deschid şi eu linkul. Poeziile sunt indiscutabil ale lui Vlad Turbure, ba chiar le-am recitit cu mare plăcere, maestre, însă, după cum spuneam, am o dilemă cu fotografia (din informaţii evidente, semnalate de revista feedback), îmi este foarte cunoscută imaginea alăturată textelor de faţă. Să fie vorba de vreun „Avatar” pe la mijloc? Este sau nu este Vlad Turburea?! Aşteptăm elucidarea? Dacă se poate şi o scanare a actului de identitate?

asemanare

tare seamana cu unica poza a sefului de pe site-ul de poezie agoniac :D deja numitul herinean radu. o fi fost o mica scapare, oricum comica

nu,

nu, nu sînt eu. nici acum nu îmi explic de ce am apărut acolo cu acea poză în care este de fapt RH.
acum cîteva luni am găsit întîmplător un blog -"umăr de cenușă"- unde domnișoara cenușă plecînd de la această semnalare a mea descoperă marea cu sarea. lume am aflat cine este RH el este de fapt VT, am și dovada și să vedeți cum se fac jocurile în lumea literară etc etc. iar RH îi răspunde ceva de genul-cît de tîmpit poate să fie cineva (adică eu) ca să-și pună lîngă versuri poza altuia. bun, spun iar, nu știu de ce și cum cei de la feedback au procedat așa. eu am primit cîndva un mail de la ei prin care mă întrebau dacă sînt de acord să colaborăm. am trimis cîteva poezii fără nicio poză, două dintre ele le vedeți mai sus. asta e tot.