Poezie şi pişcoturi în târgul Ieşilor, înainte de solstiţiu

imaginea utilizatorului alma
Virtualia 12, Casa Pogor, 18 decembrie, ora 16

Cenaclul Virtualia vă invită la ediţia a XII-a, sâmbătă, 18 decembrie 2010, la Casa Pogor, începând cu ora 16. Rugăm participanţii să îşi aducă textele pe care doresc să le citească la cenaclu sau să le trimită pe email pentru a fi printate, în timp util, până vineri la prânz. Ulterior, textele citite la cenaclu vor fi incluse într-un volum colectiv.

Brad avem, aşa că aşteptăm şi acceptăm doar participanţi optimisti, cu simţul umorului, iubitori de poezie şi artă, dar şi cârcotaşii, mâncătorii de pişcoturi şi băutorii de apă plată şi cafea.

Pentru texte şi amănunte: cenaclul_virtualia@yahoo.com .

Mulțumim Hermeneia pentru găzduirea anunțului și pentru parteneriat.

Afişul ediţiei este marca Aalizeei, căruia îi suntem datori vânduţi :).

Revistă literară: 

Comentarii

Mulţumim de înştiinţare.

Mulţumim de înştiinţare.Poate voi ajunge şi eu dacă îmi va permite timpul. Şi aşa fac de ceva timp naveta între Botoşani şi Iaşi din motive personale şi atunci de ce nu?
Cezar

Dacă estem (citat din Ismail)

Dacă estem (citat din Ismail) cafea, pişcoate şi folk, poate-am să mă urnesc şi io până acolo, da' nu promit (că mă bagă-n spărieţi canceru' de-afară). De-o fi una, de-o fi alta, multe succesuri!

Pai tu,

Pai tu, ca editor pe un site care e partener media pentru un cenaclu din orasul tau, ai putea sa te urnesti sa vezi care-i treaba macar. Sau sa mananci un piscot moka. Daca vrei, iti pregatim si tie un pachet de piscoturi, mai avem unul pentru Hutzo. :)

Pe amandoi si pe toti ceilalti va asteptam cu drag!

În ciuda impedimentelor,

În ciuda impedimentelor, Alina Manole, continuă drumul frumos al Virtualiei. Anul trecut, cam pe vremea asta, am avut plăcerea să fiu la cenaclu, un spectacol superb de muzică şi poezie.

Felicitări pentru tenacitate şi succes !

Cu admiraţie

offtopic: virgil,

offtopic: virgil, cum pot face să pun mîna pe poze și filmări de la virtualia aia din iunie 2007? cred că-s singurele mele poze pletos, tare aș vrea să mă mai admir oleacă

ontopic: să mergeți la virtualia că e fain și se poate ridica oricine să citească orice, nu e refuzat nimeni din sală, plus că am văzut la altă ediție crăciunițe cu fustițe

cu multă plăcere Alina.

cu multă plăcere Alina. dacă aveţi un webcam care să stream video plus microfon pentru audio v-am putea găzdui şi live online Virtualia.

Chiar mă întrebam zilele

Chiar mă întrebam zilele acestea dacă se mai întâmplă au ba Virtualia. :) Vin și eu. Felicitări, Alma! Vă spun ca și participant la ediția trecută, merită, e o atmosferă caldă, așa cum îi stă bine unui poem să fie auzit.

Felicitări,

Felicitări, Alina Manole! Felicitări şi pentru grafică lui Vlad Turbure. Un afiş încântător privirii.

Va multumim si va asteptam! La

Va multumim si va asteptam! La Iasi e o vreme superba de iarna, ninge cernit, nu e deloc frig, numai buna de facut o plimbare pe dealul Copoului!