cromatic ps

imaginea utilizatorului aalizeei
video

-- --- -- --- --- -- --- --- --

Artă: 

Comentarii

Am urmărit acest film ce ţine de

Am urmărit acest film ce ţine de prezentare, de imagine, de artă, de talent, de măiestrie, de răbdare, de fineţe, de nobleţe, de Vlad Turburea. Şi ca dar, "fără a ne căuta la dinţi", o peniţă ca ultim semn că am trecut pe aici şi eu, cândva.
Felicitări autorului şi succes pe mai departe!

Am vazut sticla ascunsa-n

Am vazut sticla ascunsa-n gard.
Cred ca mai mergeau ceva simboluri: vulturul, leul, taurul, soare , luna...Pe acel potir ar fi stat bine simbolul acela cu spiritul femeii: o ea care are la picioare luna si deasupra capului soarele...Zic si eu. Putea sa fie si o trimitere la astrologie...
Mi-a placut! Cred ca ati muncit ceva.
A, sa nu uit: lipseste o pecete.

off topic.

off topic. ma scuzati. cand sa dau penita, dupa ce m-am gandit bine, dupa ce am stabilit ce am sa zic, mi-au disparut toate din minte. un sentiment straniu, obstacole nedefinite...un ceva ...vroiam sa mai astept, insa viteza de inertie m-a propulsat totusi.

mulţumesc pentru comentarii. cred

mulţumesc pentru comentarii.
cred că un act de creaţie presupune şi o doză de aluzie/iluzie. uneori trimiterea este clară alteori este posibil ca autorul să sugereze involuntar anumite sensuri.
concursul de poezie "astenie de primăvară" a fost un eveniment deosebit cu ingrediente pe măsură (multe poezii înscrise/ implicare emoţională/ controverse) şi a punctat în premieră cu o transmisie live.
aşadar de ce nu un alt concurs avînd în vedere şi faptul că pe H sînt autori noi care promit?