De-acuma ești străină

imaginea utilizatorului a.a.a.

De-acuma ești străină; a ta zâmbire crește
Zâmbirea altui strainic și-un simțământ străin,
Îmi pare că de-acuma doar umbra-ți se chircește
Sub ochii tăi ce mândri mă umplu cu venin,
Că-i plângi privirii mele, da’-i râzi viclean în urmă,
Că celeilalte fețe îi dai conturul meu,
Că vorbele-ți șoptite, ce tremuru’ mi-l curmă,
Îmbată vena goală vre unui fariseu,
Că toată tăinuirea ce ne-am sculptat-o-n palme
O nimicește altul cu un sărut gregar,
Că tot ce-am fost vreodată se chinuie să sfarme
Un idol cu-ochi albaștri, pe propriul său altar,
Că simțământul straniu ce cripta o îndură
E o icoană blondă. Și se numește ură.

Comentarii

De-acuma esti straina la moacă si la bot Cascatul altui fraier, cu plomba lui de fer Imi pare ca te face, cu lanțu lui cu tot Iar ochii tai cei mandri, plimbati prin minister De-i svarli la concurenta, se lasa cu leșin. Dar fața-mi bucalata, și pensia o-ntorn Spre alta fufă goala, cu smalțu-i cristalin Ca vorbele ce-odata, mai fine sau mai porn Ma nimicira uite și-ti declarai amore Ma lasa astazi rece, ba te urasc, blondino! O, idolă, fractalo, eu te fixam cu ore Cu peoneze lucii de zid, miorlandu-ti "Vino!" Vino! Taci, zic acuma, taci, o moarte rece Sa ma ridice-n furca-i si sa ma lase-n limba Ca țeapa cea mai tare ca totul totul trece Nu i asta, ci-i fraierul ce-acuma mi te plimba Cu plomba lui de fer. Nu stii, dar azi imi pune net Si caut sa imi cumpar de maine un magnet

Francis, până la "Cu peoneze lucii de zid, miorlandu-ti "Vino!" e o parodie super reușită. De acolo, se diluează, si intervin și multe erori de prozodie. Am râs :)

Francisc, nu "francis", scuze!

Adrian, ma bucur ca ai râs. ce poate fi mai bine, dupa un asa chin in amore sa razi cu gura pana la urechi?!;)) ai dreptate, pe la final m am grabit.