disoluție

imaginea utilizatorului d3mona
Omul : ( ... ) simbol al veșniciei închis în timp. ( Th. Carlyle )

În căutarea unui timp mai direct
Trompetele plângeau isteric
despre valorizarea iubirii moarte
și a trăirii terestre .

Elogiul lucrurilor se simte-
desfășurat in elemente negre
plutește in tenebre luminate
de simbolul vitalității…
Ca un desen hilar
niciodată puternic, întotdeauna dur !

Ce emblema atrofiată !
Totul se sparge în cristale disimulate
și vorbește malițios
despre aripi scurte
și îngeri decăzuți…

Comentarii

Nu se poate scrie aa ceva fara niste "viziuni" interioare. Deocamdata, nu sunt asa de "puternice" si te joci cu ele crezand ca te iei in serios. S-ar putea sa se accentueze, conturandu-se din ce in ce mai bine. Cum, tot asa, s-ar putea sa dispara. Sa vedem ce va iesi. Nu lua in serios tot soiul de sfaturi. Daca va fi sa fie, atunci isi vor gasi singure expresia.

De cele mai multe ori scriu lăsându-mă purtată de starea de spirit în care ma aflu, poezia aceasta am scris-o în urma unui vis care m-a debusolat oarecum și totuși mi-a oferit o picătură de inspirație. Orice sfat e bine-venit și chiar mă bucură faptul că cineva încearca să mă îndrume, deci îți multumesc și aștept alte eventuale comentarii!

noțiuni utilizate accidental, fără sens, fără logică, din dorința de epatare: ce înseamnă "Elogiul lucrurilor se simte- desfășurat in elemente negre plutește in tenebre luminate de simbolul vitalității…"?? și ce înseamnă "cristale disimulate" ?? până să scrii sau să transcrii visele, te rog să citești literatură!

îmi pare rău Aranca, însă tocmai asta e esența poeziei mele: nimic nu are un sens bine-definit în acest caz, totul pare haotic și de nedeslușit.