Noaptea

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan
se dedică almei, mic semn pentru efortul ei de mai ieri

Noaptea,
când trec prin lanul de stele
aproape că ating
cu vârfurile degetelor
marginea
                    șoaptelor
                                         tale.

Comentarii

Calin, foarte frumoasa aceasta poezie a ta, poate mai putin sintagma "lanul de stele".cat priveste efortul ei(al almei) crede-ma, este destul de mare fiindca am incercat si eu sa citesc tot ce s-a postat si nu am reusit decat primele cinci texte ale primilor trei autori ( poate alma are si vreun program special, dar la mine chiar daca netul merge foarte bine, hermeneia se incarca foarte greu)

De acord cu tine, mai ales cu partea că e foarte frumoasă. Când iese ceva, iese. Poate e cea mai "iese" a mea. La partea cu "lanul de stele" mai gândește-te. Acolo e tot șpilu'.

daca as fi in locul tau as apuca cu ambele maini si as musca din ceea ce numim, generic, viață. fiind o dedicatie si una intr-un context aparte, cred ca e atitudinea cea mai potrivita. asta ne da de gandit ca tb sa gandim mai mult cand scriem un comentariu cu dintii...

acest mic poem este o bijuterie. in mod deosebit, subliniez metafora palpabila pe care ai reusit sa o cizelezi in cuvinte putine, insa pline de o mare sensibilitate.