opi

imaginea utilizatorului Ecaterina Bargan

sunetele aduc mireasmă de taina f a
perdeaua se mișcă în valuri după melodie
întunericul mă face să mă simt în siguranță
suntem niște ciudați
inima bate în ritmul notelor muzicale

alizeele vin înspre mine
frigul crește din pielea mea
vreau să vopsesc copilăria
să o ornamentez cu flori
nu funerar
marea se strînge într-un boț de sare

mă privești cu aceeași grație
stelele sunt felinare desprinse de pamînt

Comentarii

ce inseamna "f a"?

acuma vin dee la lansarea lui siliseanu. a fost fain. f a sunt initialele unui nume. tre sa pun si punctele de rigoare. ce mai faci dorin, e buna soarta, nu scirtaie?

Katia, Katia...s-ar zice ca stapanesti perfect limba romana. Apoi ce-o fi fost asa de greu de-nteles in mesajele prin mai toata lumea de pe aici, de la vladica pana la opinca, te ruga (sfatuia, avertiza) sa nu mai confunzi Hermeneia cu Hi5, cu messengerul sau cu banca din fata blocului?

doamna moderator, am inteles. daca e nevoie, luati masurile de rigoare, dar nu ma sacaiti atita la cap cu regulamentul hermeneiei, ca-l stiu bine, si il aplic cum pot. imi cer scuze din nou.

Ecaterina scuzele tale nu au sens. Prin tonul impertinet din ultimul comentariu tu de fapt demonstrezi ca nu aplici nici un regulament. Te-au avertizat toti editorii pina acum.

Stimata Ecaterina, aveti un stil incisiv, chiar daca mai putin poetic. Ati reusit astfel sa atrageti comentatorii. Insa textul nu spune nimic. Din pacate.

pai nu mai stiu ce sa mai zic atunci. am o propunere. nu mai scriu nici un comentariu si nu mai raspund nici la unul, decit in situatii exceptionale, extrem de rar. e bine asa. astept un raspuns general, adica din partea consiliului editorial al hermeneiei. nu imi mai cer scuze, daca n-are rost. ce acelasi respect ca si ultima data, ec

faca-se voia ta, atunci - ce altceva pot sa mai spun? Vei fi instiintata asupra "masurilor de rigoare" pe care le va decide consiliul.

astept decizia. sper să nu trec la novice, las să mi se suspendeze contul pe o vreme, mai bine, dacă trebuie.

In primul rand "suspendeze" nu am idee in visele cui e corect. Apoi, incearca te rog sa nu te mai victimizezi atata. Nimeni nu vrea sa comentezi mai putin ci sa comentezi pe text. Tu esti persoana careia i s-au dat cele mai multe avertismente. Care a fost raspunsul tau... impertinenta, comentarii aiurea, insinuari si tot asa. Ce e atat de greu ? Nu intelegi ce inseamna sa comentezi pe text ? ialin

Mda... retrag afirmatia legat de "a suspenda" cu scuzele de rigoare. Ialin

sa inteleg ca acesta i replica consiliului? atit? frumos din partea dumneavoastra. o sa mă strădui să mă placeți din ce în ce mai mult, dar oricum nu voi răspunde la comentarii o vreme, mi-a pierit cheful.

De ce ar fi asta reactia consiliului ?

fiindca apartii consiliului, si inca mai esti un fel de mesager, nu i asa? daca am gresit facind concluyii pripite, atunci mai astept.

Eu nu am fost, nu sunt si nu voi fi vreoadata "un fel de mesager". Cand consiliul va lua decizia, unul dintre noi(spre surprinderea ta... ORICARE), iti va comunica.

si vezi cum singur te contrazici. deja a doua oara pentru ziua de astazi. afirmînd că și tu puteai să mă anunți decizia consiliului admiți ideea că comentariul tău precedent aș fi putut eu să o consider ca o intervenție din partea editorilor. și deci nu este nici o problemă. corect? eu mai aștept. e ultima mea dorință să nu fiu trecută la novice, plus ca un editor a remarcat o schimbare înspre bine în rîndul textelor. cu comentariile se rezolvă oricum. de ce să ne facem probleme prea mari?

cu scuze pentru dezacordurile gramaticale: în privința deciziei consiliului, să îl consider (comentariul); plus cîteva erate în comentariile precedente.

Ecaterina, de data asta "mesagerul" sunt eu. Contul iti va fi suspendat pentru doua saptamani pentru incalcari repetate ale punctului 23 din regulamentul sitului. Ne revedem la 1 septembrie. Pana atunci, succese si inspiratie.

sunteti omenosi si simpatici ca mi-ati dat juma de luna in loc de o unitate. abia astept sa treaca sentinta ca sa o luam de la capat cu pace si voie bune. multa inspiratie in absenta mea va urez!