Sărbători bune - 2008

imaginea utilizatorului Virgil
din partea consiliului hermeneia
Cu ocazia amintirii Nașterii Domnului și la trecerea într-un an nou Consiliul de Conducere Hermeneia urează tuturor membrilor site-ului și tuturor cititorilor Sărbători Fericite și un An Nou și mai bun.

Comentarii

mulțumim consiliului pentru urări. deopotrivă lui și utilizatorilor/vizitatorilor acestui site un Crăciun cu bucurie și îngăduință. zile bune cu sănătate și inspirație. La Mulți Ani!

Crăciun fericit! Nu am uitat că pe 21 decembrie, Hermeneia a împlinit 3 ani. Mulți înainte!

Don Virgile banchetul de Sărbători al Hermeneiei unde se ține? A...nu se ține...:) Păi de ce ? Ar trebui să șe țină ar fi o idee de milioane...apropo de anuala Virtualie. Nu? Organizatorul anual ar trebui să fie cel mai mare colecționar de penițe de pe site...ca să-și răscumpere păcatele...:)) Sărbători și un 2009 fericite și pline de succese vă doresc, d-voastră și consiliului. Închei cu speech-ul de final al Irodului din teatrul popular specific de pe Tîrnave: " astăzi avem o zi mare noi creștinii, fiecare ne bucurăm preafrumos de Nașterea lui Cristos cu-n glas mic, copilăresc poftim darul cel ceresc poftim la toți sănătate și de-aproape și departe Nașterea lui Cristos să vă fie cu folos întru mulți ani viitori și-n aceste Sărbători! La anul și la mulți ani!

vă doresc muze vioaie, și nu doar pentru anul ce vine! (apoi stau și mă întreb cine, cum și pentru ce a "imaginat" cele de mai sus. cred că merită a fi "deconspirat")

La mulți ani Hermeneei!La mulți ani, Virgil și Consiliului de Conducere Hermeneia! Un an binecuvântat, cu drag! paul blaj

Fie sa avem un an darnic in bucurii! sa ne reintalnim cu bine in 2009!