ultimele modificări pe site

imaginea utilizatorului Virgil
23 dec 2005

Ultimele modificări în designul și funcționalitatea site-ului:

* am modificat termenul de opinie cu cel de comentariu
* butonul "introdu opinia" a devenit "trimite comentariul tău"
* Submit - publică
* Reset - șterge
* secțiunile din meniul vertical au fost rearanjate și încep acum cu poezie pentru a evita încadrări greșite
* expresia "Ultimele" a fost înlocuită cu "Cele mai noi"
* numărul de texte care apar în cîmpurile laterale sînt acum în număr de 12
* a apărut lista autorilor Hermeneia
* a apărut cîmpul lateral cu lista Celor mai noi membri

Comentarii

Intr-adevar "opinie" desemna in greaca cunoasterea comuna, vulgara spre deosebire de "episteme" considerata a fi adevarata cunoastere. Dar "Cele mai noi" suna aiurea... mai bine era inainte. Stiu ca ai asta in plan dar dat fiind ca se aduna textele ar fi oportun sa pui link si pe "comentarii".

opinie=doxa.Scuze ca nu am scris tot ce era de scris la momentul potrivit.

ar trebui să adaug un titlu la comentarii link pe comentarii?? cum adică? Înaite era "Ultimele".. s-a considerat că are o notă negativă

De acord cu titlu pentru comentarii. Asta presupune să existe un loc / fereastră pentru ele (pentru fiecare secțiune în parte)? Ce se va întâmpla cu primele texte postate (valabil și pentru comentarii), după ce se vor aduna mai multe (de ordinul paginilor)? Vor mai putea fi accesate și în ce mod?

Bună ideea de "câmpuri" de acces. Și ca design. Și ca facilitare vizuală. Felicit concretizarea atât de eficientă în timp minim.

mi se pare cam mică fereastra(mă refer la câmpul vizual, dacă s-ar putea lungi în jos...) și nepotrivit titlul "cometariile altora". în timp ce eu adaug comentarii nu mai pot fi numite doar ale "altora", ci de exemplu "comentarii postate"... sau simplu "comentarii"

alma, atît comentariile cît și listele de texte în diferitele secțiuni vor fi paginate atunci cînd va fi cazul

Profetule, mă așteptam la un altfel de răspuns, din partea ta. Mai prompt, mai sigur, mai transparent. Oricum, mulțumesc.

Alma, e totuși un răspuns. îmi cer scuze pentru nepromptitudine. încărcătua de lucru aici pe site m-a împiedicat și apoi unele lucruri le-am considerat cam înțelese de la sine. Probabil că nu înțelegi cum funcționează un astfel de website dacă vrei răspunsuri sigure la toate întrebările, măcar și pentru simplul fapt că un lucru se poate implementa în diferite moduri și apoi dacă spui una și ajungi să faci altfel m-ai fi acuzat de nesinceritate sau netransparență, cum și faci la sfîrșit. Unele lucruri le vezi într-un anumit fel pe planșetă și altfel în dinamica unui site. Astfel că nu știu cum aș fi putut răspunde mai bine. Și apoi eu nu sînt arhitect de website-uri, am mai degrabă o abordare ...poetică, mai experimentez, mai modific, etc. În orice caz asta nu se vrea nici netransparență și nici nesiguranță. Dar tocmai de aceea am scris anunțul de astăzi. Bineînțeles că tu poți continua să crezi ce vrei.

Am citit anunțul tău de azi, voi încerca să îmi spun părerea acolo. Îmi cer scuze dacă a părut că aș acuza, a fost doar o neînțelegere, nu știu care e mecanismul interior al unui website, dar încerc să înțeleg atunci când mi se explică. Mulțumesc pentru răspuns.