Dor virtual

imaginea utilizatorului gaggamusic

Flori şi petale de crin
Peste mireasma suavă
A nopţii uitate-ntr-un scrin,
Pe-o neştiută epavă…

Stele uitate, cuminţi,
Pe ceru-necat de-ntâmplare;
Gesturi şi şoapte fierbinţi
Ramase fără urmare.

Timp-fără-timp, semănat
Pe-un spaţiu curbat către sine,
Din care-amintiri nu răzbat:
Nimic despre tine şi mine…

Fantome din alt univers,
Ce practic, nici nu fiinţează;
Doar semne-ncrustate de vers
Pe-o filă ce parcă oftează.

Flori cu petale fierbinţi
Peste mireasma suavă
A nopţilor noastre cuminţi,
Pe-o dispărută epavă.

Comentarii

Bună ziua! .

Bună ziua!

...Nu înţeleg de ce insistaţi cu texte de natură clasică, când este evident că nu deţineţi la un nivel agreabil nici tehnica exterioară (versificaţia), nici tehnica interioară.

...Flori/petale/crini/nopţi/scrin/stele/ceruri/timp/spaţiu/miresme etc - nu mă înţelegeţi greşit, nu interpretez lexical, însă atunci când aceste cuvinte atât de mari sunt dublate de-o expresie plată/perimată, devin şi mai supărătoare. Mai departe, "poezia", cel puţin pentru mine, nu degajă nicio tresărire, cerebrală ori sufletească, iar poticnelile de ritm şi lipsa euritmiei pun sigiliul.

...V-am citit din textele albe, nu sunt fan deloc, ba din contră, însă e cert că acolo vă descurcaţi mai bine. Poate rămâneţi prin zona aia, dat fiind faptul că, dacă veţi mai continua cu asemenea versuri, majoritatea lor va ajunge la şantier. În treacă fie spus, acest text este cu un pas (un pas jumate) pe acolo, dar poate că poate fi salvat. Încă.

O zi buna!

Nu doresc nimic de la

Nu doresc nimic de la d-voastră, vă asigur. Aş fi vrut, ce-i drept, mai mult de la textele pe care le semnaţi, însă e cert că autorul însuşi nu ţinteşte mai sus, aşadar nu prea mai este nimic de spus.

O zi bună!