confluențe

imaginea utilizatorului aalizeei
grafică digitală

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Artă: 

Comentarii

părerea mea: toate bune și

părerea mea: toate bune și frumoase pînă la patinatorii aceia care îmi par cam „catoonish”. m-aș fi așteptat la mai mult clar-obscur în cazul lor.

Imaginea este foarte faina,

Imaginea este foarte faina, dar dedicatia pare pusa la plezneala, pentru a atrage atentia.

Un titlu sugestiv ar fi "Alergand dupa o stea".

o urcare de Sisif, foarte

o urcare de Sisif, foarte sugestiv...
mă regăsesc în imaginea patinatorului veşnic nesigur , pe un teren alunecos fără să ştie dacă următorul viraj îi va oferi un pas înainte sau doi înapoi.
vă rog să ştergeţi dedicaţia "pusă la plesneală" să nu pară că îmi faceţi reclamă.sunt convinsă că un artist de talia d-voastră nu recurge la astfel de tertipuri, aşa cum se sugerează.e mai bine să nu lăsăm loc de interpretări.
îmi cer iertare pentru semnul întârziat.mulţumesc, mult, mult.

nu o luaţi ca pe o

nu o luaţi ca pe o observaţie, nu aş îndrăzni niciodată!
rugămintea am adresat-o datorită com. de sus.
mulţumesc.

Daca Vlad a creat imaginea

Daca Vlad a creat imaginea inspirandu-se din acel poem, eu imi retrag afirmatia. Imi cer scuze si pentru greseala plesnitului. Mi s-a parut doar ca imaginea nu este in ton cu cersitul. Cei doi sportivi sugereaza cu totul altceva, o motivatie, un elan.

Si o observatie tehnica la

Si o observatie tehnica la desen. Vlad, nu cred ca este inspirata repetarea imaginii acelui oras, in miniatura, o ai de 2 ori in stanga si o data in dreapta. Mi-ar placea ca orasul sa fie unic, sa nu fie incarcata imaginea inutil cu reziduuri de imagine.