crucile

imaginea utilizatorului francisc
VIII. în mijlocul tău flămând să atârne

Experiment literar: 

Comentarii

va atrag atentia si asupra acestui poem. zambesc laaarg si va rog frumos sa nu va suparati. sper ca sunt amuzant.

e o realizare desavarsita, in plus, ma bucura ca iti pastrezi o anumita nota din suflet. e ca o intoarcere permanenta catre ceva din urma care nu trebuie lasat sa plece. sunt soapte si strigate legate de pamant. si mai sunt iubiri. imi place cum manuiesti vocea aceasta interioara.

și din faguri va curge mierea celor ce vin. bună soluție pentru zămislire prin fagure ai ales. nu e numic mai ascuns decât ce se întâmplă acolo. bun poem, dorine. deși mereu îmi vine să-ți spun că ai mers prin stilul ăsta al scriiturii tale de am făcut eu bătături, cred că reușești să surprinzi și asta e mai important decât suspiciunile ceacâre.

imparateasa si hecatonhir, sunt fericit ca ma cititi si lasati semn de apreciere. ati obs ce fac cand nu am nici un semn. sper sa fiu amuzant. multumesc inca o data

"bataia inimii grea ca o scandura cruda" , incrucisate caile tale de a arata drumul spre inmultire si desavarsire. Motivul fagurelui, "rayon de miel", utilizat de constructori pentru marirea rezistentei structurilor, in alte situatii pentru transmiterea in conditii mai bune a caldurii, este folosit aici pentru a conduce la miezul pantecului "captator" de caldura si rodire, de imbogatire a trupului stramb cu topitura dulce a iubirii aproapelui. Nu esti amuzant, esti de-a dreptul rastignit intre lepadare si atarnare. Interesant, ca tot ce creste pe pagina ta.

este un poem si despre lipsa. imi lipsesc sau sunt prea mult eu in mine. ai vorbit bine acum. te iert.