Apocalipsa după Vaslui

imaginea utilizatorului francisc
lansare de carte

Jurnal de bord. Suplimentar
Earth, Romania, Bucharest
Data stelară: 26.11.2009
Earth time: 16.00
Location: Romexpo, standul Humanitas

Guvernul Federației Literare ne-a invitat în mod oficial să participăm la lansarea ultimei nave spațiale experimentale, cu numele Apocalipsys V007. Ne-am instalat deci pe orbita de interceptare a planetei-mamă, unde vom acosta peste 13 zile, 1h, 06 sec. Echipajul este emoționat și totodată onorat. Mister Data pregătește un speach despre metafizica poetică cozaniană, iar consilier Troi va cânta la harfă, un instrument muzical găsit la ruinele din W ZOne. Eu însumi nu-mi găsesc locul, iar noaptea visez lame Moebius si Borg Queen, Claudia Radu, intra din nou in mine, pentru a proiecta impreuna partea a 4-a a navei Apocalipsys.Sper sa ne vedem cu toții cu bine.
9 warp, locotenent La Forge!
Engage!

Comentarii

Felicitari!

"Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul, Daca fiii-ti mindri aste le nutresc; Căci ramine stinca, desi moare valul," carte Apocalipsa...asta iti doresc (am inteles ca 26 este mare aducator de noroc si bucurie peste masura...atunci cand se lasa noiemvrie sa vesteasca)

Felicitări!

S-ar putea ca Marele Critic (că d-aia s-a ratat ca scriitor) – încă – în viață, Gorun Manolescu, care, cu mulți ani în urmă, pe Agonia, în timp ce alții agonizau (plictisitor) pe acolo, a pariat pe Dorin Cozan, să lipsească de la lansare?

bravo, dorin

ne vedem la data stelara respectiva si asteptam apocalipsa impreuna c u

felicitari

cred ca o sa dau cioara de pe gard pentru corbul de pe glob. felicitari, Dorin, pune-mi si mie o carte deoparte, te rog!

Felicitari!

Felicitari! Excelenta coperta! :) Desigur ca am fi onorati sa ajungi si la Iasi cu volumul. Astept un semn pe email.

Felicitari!

Dorin Cozan, sa-ti fie de bine Apocalipsa, caci de Potop se ocupa alte persoane cu siguranta. Lansare lina, sau, ma rog, cum ii place la domnitor. Silvia

Revin

Cred ca nu incalc nici un fel de regula de pe H. (reclama mascata) daca anunt ca textul lui Dorin „Problema Ființei la Thoma de Aquino”, aparut pe alt site, a fost preluat si va apare intr-un volum anual (IX, 2010) al unei publicatii a Academiei. El intregeste diversitatea preocuparilor autorului. Pe cand si un volum de poezii?

Dorin

Te felicit din toată inima pentru această lansare ! Abia aștept să citesc romanul.

:)

cosmacpan, gestul tau de a-mi ura in versuri e laudabil. mi-a placut. sixtus, va astept cu drag. si sper ca la anul sa ne revedem si la lansarea unui volum de poezie increderea dvs ma onoreaza solomon, ma bucur sa te revad. sa ne punem asadar, ochelarii de soare, umbreluta, cocktail-ul si sa privim ceasul cu numaratoarea inversa. astept sa ne vedem cu bine sancho panza, pun deoparte, sigur. apoi va fi randul tau sa mi dai autograf:) batori, ai fost una din putinele persoane care m-au sustinut cat timp am scris ac carte. multumesc frumos, doamna lentib, sa ne citim cu bine. si sa ne bucuram multumesc din inima

alma,

multumesc. si eu as fi onorat sa ajung.

Apocalipsa lui Cozan

Apocalipsa lui Cozan și crezoteca lui Gorun Mă lasă, nu știu cum, ...salcîm. Mai bine-ntind pe caldarîm Harta Păstorului cel Bun. Că nu știu dacă-n blidul lor O fi vreun dram de adevăr! Și dac-o fi, să mușc din măr, Eu n-am s-o fac, fîrtaților.

Felicitari si agrafe colorate

Cum orice lansare implica ceva cheltuiala si asta nu-i putin lucru in zilele noastre eu te felicit cu oarecare iata, marturisita invidie. Presupun ca nici nevasta nici copilul si nici padurile Bucovinei nu vor avea de suferit de pe urma acestei lansari (ar fi pacat) ci doar cititorii asa cum sta randuit din mosi-stramosi.Cititorii sunt o masa dispozabila. Eu nu ma inscriu la volum, in schimb o sa casc ochii dupa el prin librariile bucurestene pe care le intinez aproape zilnic. Daca e de la "Huhu-manitas" poate am sanse sa-l gasesc ca o fi destul de scump... plus coperta e cu "apocalipsa dupa", un glob de zapada merge uns de cadou de Craciun. Muierea nu prea seamana cu Mos Craciun, dar cu un efort metaforic se rezolva. Mai ramane cioara nevermore (o fi n-o fi?) dar ce ar fi o coperta fara o dilema? Ar fi ca mantuirea fara un perdaf, Daca o gasesc o cumpar Cozane, Dedicatia in cazul meu e destul de clara, aproape ca mi-as putea-o scrie singur dar totusi ca daca ne vedem candva o sa ti-o cer. Ca am auzit ca dai la oricine, altfel nu m-as aventura. Andu