gol spre fereastră

imaginea utilizatorului cami

mai târziu am deschis un gol ce se chema fereastră
spre ce și spre unde ar fi trebuit să știu tot eu
eventual toate dimensiunile să le reprezint într-o schiță
să trasez mai multe feluri de linii sau puncte
până la urmă m-am gândit că ar semăna cu un cod
la ce folosește m-am întrebat apoi și de ce era închis
în portbagaj lângă roata de rezervă
cafeaua mi-a dat în foc
bineînțeles voi spăla aragazul de gânduri

toate stațiile se opresc acolo
în piața mare la fântâna arteziană
și se-agață de turn ca să vegheze ceasul
acolo în fața muzeului mereu mă întâlneam cu cineva
mai mult sau mai puțin dispus
spre latura mea interioară
cândva pasajul era inundat
așa că în dreptul hotelulului m- am întâlnit cu el

bună seara
bună seara
în rest
mă bucur că ești bine

Comentarii

mi-am permis o încercare de variantă: mai târziu am deschis în gol o fereastră fără spre ce și spre unde dimensiunile unei schițe linii puncte un cod cafeaua mi-a dat în foc voi spăla aragazul de gânduri toate stațiile se opresc acolo în piața mare la fântâna arteziană se-agață de turn să vegheze orasul în fața muzeului mereu mă întâlneam cu cineva mai mult sau mai puțin dispus spre latura mea interioară cândva pasajul era inundat … bună seara bună seara ... mă bucur că ești bine și atît

aș voi să îți împart un gând: cititorii considerați a fi complecși sunt foarte bine garnisiți, adică epatează prin experiență, publicații, studii... dar nu uita că astfel de citiori au multe "fixuri", dacă pot spune astfel. valorile lor se limitează la experința, studiile și inteligența lor, ceeea ce pentru cititorii tăi nu trebuie să fie unitatea de măsură a scrierilor tale. cu aleasă prietenie, mircea nincu.

Draga Lucian, in ce masura comentariul tau se refera si la poezia Cameliei? Sigur, nu pune nimeni frau gandurilor, dar am observat ca, atunci cand lasi semn, oferi si opinia ta asupra textului in general, ceea ce este de fapt principalul scop la comentariilor. Te-as ruga sa pastrezi aceasta linie buna.

Virgil, trecerea și semnul tău înseamnă mult pentru mine. Îmi pare rău că, însă, observ atât de târziu comentariile. Lucian, oricum eu nu scriu ca să epatez pe cineva și oricum am sistemul meu de valori în care cred. Iau în seamă părerile altora, învăț daca am ceva de învățat, dar nu e neapărată nevoie " să fac ca alții". Cine e pe frecvența mea de undă va veni după mine nechemat. Sapphire, pe mine mă bucură orice semn, așa că, după părerea mea, Lucian și-a spus doar o opinie.