George Precup şi Călin Sămărghiţan vin pentru o seară de poezie la Braşov

imaginea utilizatorului Călin Sămărghiţan

Photobucket

Pentru cei interesaţi, m-aş bucura să ne întâlnim în cadrul unei seri de poezie la Braşov.
Vineri 11 februarie 2011, ora 18.00, la librăria Okian, str. Mureşenilor nr. 1. Vom fi acolo sibienii George Precup şi Călin Sămărghiţan la o întâlnire cu Braşovul.

Mulţumesc în chip deosebit inimoşilor şi minunaţilor "Caii verzi de pe pereţi", grupul de sunete-litere-şi-culori, condus de poeţii Adrian Munteanu şi Laurenţiu-Ciprian Tudor, a căror invitaţie mă onorează.

Momentele muzicale vor fi susţinute de violoncelistul Florin Craiu. Cu siguranţă ne va cânta şi Bach. Veniţi şi cu poeziile dumneavoastră, căci mi-aş dori să vă ascult.

Revistă literară: 

Comentarii

Kalipeto, lasă, că nu-i minunăție.

Kalipeto, lasă, că nu-i minunăție. Video, nu cred, dar măcar câteva poze, de amintire. Raul, bine c-ai văzut, vreau să bifez și întâlnirea cu tine. Hai, hai, Adriana, măcar la povestea de după. Dacă nu la coniacul dinainte. (Pentru siguranță adu și un fier de călcat. Știi tu de ce) Laurențiu îți spun ce i-am spus și mistărului George a lui Asztalos. Să fi văzut tu decolarea de la Predeal: audiență zero, de pe o stâncă de unde am ”lansat-o” în pădure. Da' știu io că era un lup care trăgea cu ochiul.