Haiku

imaginea utilizatorului Djamal
Stejaul bătrân

Fulgere pe cer-
în furtună neclintit
stejarul bătrân.

Comentarii

Se pare că degeaba te-a sfătuit un editor să postezi într-o limită de număr pe zi texte și mai ales texte scurte precum haiku-urile, că n-ai ținut cont. În locul tău, le-aș fi postat pe toate în același post, ar fi avut mai mult succes.

Sărut mâinile, eu prefer să le public sepărat fiecare numai când e secvență haiku cu aceeași temă, nu am văzut în regulament o specificare legată de numărul maxim de postări pe zi, vă rog să-mi spuneți dacă există. Vă mulțumesc Djamal

Djamal, nu exista nici o precizare in regulament. in acelasi timp nu exista nici o precizare pentru o mie de alte lucruri. lucruri pe care noi am considerat ca le "acopera" asa numitul "common sense". Dar ca o regula iti spun ca daca un editor sau un moderator al Hermeneia iti atrage atentia asupra unui lucru atunci se pot intimpla doua lucruri: ori omul acela face un abuz si atunci raspunde in fata consiliului Hermeneia, ori tu ai facut ceva ce nu e tocmai bine si atunci trebuie sa il bagi in seama. Repet, convingerea mea este ca pentru majoritatea oamenilor maturi aceste lucruri sint de la sine intelese. Marina, si acum Alina, ti-au facut niste observatii corecte si te-au sfatuit bine. Te asigur ca nu este vorba de un capriciu al nostru ci de aspectul si dinamica site-ului.