lansarea "Mirabile dictu" la Polul Cultural Cluj

imaginea utilizatorului Virgil
7 iunie 2007

Mai multă lume m-a întrebat de ce nu a apărut nimic despre lansarea volumului Mirabile dictu. În general nu prea sînt un bun manager al imaginii mele, cu atît mai puțin al cărții mele. Încerc să pun aici cîteva fotografii de la Cluj. Din păcate majoritatea imaginilor au fost luate cu camera video și încă nu m-am apucat să procesez caseta. Dar sper săptămîna asta care și așa est mai slow în Statele Unite să îmi fac timp.
Lansarea volumului a fost organizată de Editura Grinta, în speță de directorul acesteia, domnul Gabriel Cojocaru, la Polul Cultural Cluj, la subsolul fostei librării universitare. A fost un eveniment care pe mine m-a impresionat foarte mult mai ales pentru că nu cunoșteam pe nimeni și primirea a fost foarte călduroasă. Oameni de diferite vîrste și profesii s-au exprimat extrem de frumos în legătură cu Mirabile dictu. Uneori aveam senzația că parcă nici nu ar fi fost vorba despre o carte semnată de mine. În afară de Gabriel Cojocaru volumul a fost prezentat și de scriitorul Dan Marius Dragan precum și de Mariana Enache, managerul Polului Cultural Cluj.


Polul Cultural


vitrina Cluj


vitrina Librariei Diverta


reîntîlnire cu prieteni din Los Angeles

Comentarii

fain. in general cel mai bun manager al imaginii unui Poet este el insusi. felicitari pentru lansarea de la Cluj!

eu am avut deosebita plăcere să particip la lansarea volumului "Mirabile dictu", la Iași. Îmi pare foarte rău că nu am scris nimeni o cronică a acestei lansări. Fotografii au fost făcute, s-a și filmat. Deci, Virgil, revin și te rog, să faci o galerie foto, unde să putem posta fotogafii de la astfel de evenimente. Îl felicit pe Virgil pentru acest volum de debut și îi doresc cât mai mulți cititori. Madim

Madim, este o idee excelenta sa facem o sectiune gen "Galerie Eveniment" in care sa posteze si ceilalti participanti (membri) fotografii de la diverse lansari, vernisaje etc. totul e sa fie de acord Virgil Titarenco.:)

Virgil, te felicit pentru lansarea volumului de debut și-ți doresc succes și câte mai multe volume valoroase. Cu respect