lucruri care nu-mi plac

imaginea utilizatorului alma

cioburile
29 februarie
1 mai duminica
zilele în care ascult ennio morricone
părul pisicii pe măștile mele
talcul și surgical gloves no. 7.5
minus 35 de grade celsius la miercurea ciuc
special erotic music track 13
ninsoarea în luna lui martie
evanghelia după radu herinean
tricoul meu grena cu șliț
orgoliile cât china + rusia
lieber c.s.: metabolic consequences of ethanol
obrazul stâng al monalisei
blugii rupți la spate
tablourile cu capră și violoncel
www.clubliterar.com
dulceața de cireșe amare
secera & ciocanul
cheia de 17
minele de 0.5
mama și tata

Comentarii

Eu păstrez Enio Morricone, chiar dacă nu îți place în acele zile. Și dulceața de cireșe amare din poeziile tale, minele de 0.5 sunt prea fragile, iar versurile se pot continua. Cât despre china și rusia aș mai adăuga nu doar continente, uneori orgoliile ajung interplanetare, intergalactice. Și voiam să plouă în luna lui marte, dar păcat, încă e zloată. M-a înviorat poezia ta. Chiar dacă înșiri perle gri. No more.

Scriam despre zilele în care ascult Ennio Morricone (nu despre melodii), cum că nu îmi plac... sunt zile cu timp gri, care trece greu, lăsând urme. La Iași a nins toate zilele acestea... Îți mulțumesc pentru sideful alb al zilelor de martie.

se vede ca e scris la o idee de moment dar ar mai putea fi lucrat dependenta dintre titlu si text mi se pare mult prea vulnerabila dar e ok sa fii pesimista, Tutea spunea ca optimistii sint cam plavani

Virgil, într-adevăr, ideea este de moment, dar nu e nouă, textul însă e lucrat câteva zile (nu postez niciodată fără să lucrez textele), dar probabil că mai mult nu s-a putut scoate din conținut sau nu am reușit eu. Vulnerabilitatea poate fi uneori o calitate. ;) Vă invit la o "completare" proprie sau o antiteză, așa cum a scris Ela. :)

alma, mi-a plăcut poezia dar nu titlul. Argument: e banal, un truism! Fă-l pe măsura poeziei:)))! sunt obiectiv, Observi. cu sympatheia, yester p.s. autor, vreau să ajung maestru și de aceea sfaturile tale mi-ar prinde bine... să nu ajung novice:))!

Surpriză plăcută îmi produce cititrea acestei poezii deși nu cunosc personajul a cărui evanghelie e menționată, rămâne cu mine emoția sinceră de a avea multe afinități comune.

Aranca, îmi place să cred că fiecare alege ce i se potrivește din fiecare text. Norocul nostru, anul acesta 1 mai cade luni. Încă o zi de vacanță. În România. :) Îți mulțumesc pentru trecerea ta pe aici.

Tu ai citit cartea Lucruri de Capatai? Scrisa pe la 950 AD de o curtezana la o curte imperiala nipona? Probabil ca da. E o remarca deosebita acolo despre lucruri vulgare. Unul ar fi un paravan de matase Dankin facut chiar in Dankin. Obrazul stang al Mona Lisei e chiar o insulta. Dar ce ai cu caprele ? cu ciresele amare? Daca iti arat partea dulce-amara a Lunii, unde o clasezi? Si cei care se nasc exact in noaptea de 31 Dec, te intrebi cum e viata lor? Eu zic ca lista e de departe neterminata..