sculptată în gheață

imaginea utilizatorului Ela

Experiment literar: 

Comentarii

Un fel de replică lucram și eu, cam în același timp cu oglinzile tale, tot reflectări, dar în nuanțe calde: sun as a tidal love. Cadranul din stânga jos nu este susținut. Cred că ar fi mers de scris un copyright acolo și s-ar fi rezolvat problema.

Mulțam Alma.Interesant. :) Fiindcă acolo, în interferențe, cumva se întâmplă cel mai firesc lucrurile. "Tidal love"? :) În stânga jos s-a creat o anumită nuanță peste care nimic nu aș vrea să fie scris. Și de felul meu nu îmi aștern numele pe colaje, you already know it. :) În plus, stânga jos (think about it) dă și sentimentul de spațiu în care se poate pluti, liber. :)

Ela, reușită "imagine" (și mă refer acum la ansamblu). Mă întreb două lucruri: cum ar fi apărut totuși fără majuscule (e doar o curiozitate estetică, știu, îmi vei spune cum ți-am spus eu odată, că niciodată nu folosești majuscule decât dacă este cazul), și dacă nu poți înlocui "discret", care îmi pare că nu aduce nimic nou.

părerea mea este că singurul cuvînt nelalocul lui acolo este "discret"

imaginea e destul de simpla ptr un site de creatie literara, iar textul, desi te reprezinta, sugereaza un loc comun. nu insist. dvs. stiti mai bine.

Bianca multumesc, am deocamdata dificultati in setarile fonturilor in adobe. Se va rezolva. Ma bucur ca ti-a placut. Virgil, am atenuat cu "discret" ideea tremurului, voi reflecta la alta idee. Multumesc. Francisc, imaginea pare simpla. Daca ai vedea fotografia intiala, care era un alb-gri mat, ai intelege ca nu e atit de simpla realizarea apelor de oglinzi si a nuantelor obtinute. Poate urmatoarea iti va fi pe plac, oricum nu e chiar "slaba" printre vizualele de pe acest site literar. Cit despre locuri comune, exista peste tot, la toti.

Nu la prelucrarea imaginii ma refer. Iar daca altele sunt slabe, si aceasta nu, pana la urma conteaza nivelul de referinta. iar prezenta locurilor comune la toti (?) nu e o justificare.

Dorin, am inteles. Si nu era o justificare, ci o realitate, anume ca fiecare in parte mai avem de invatat, de lucrat, de perfectat. Imi asum "locurile comune" si incec sa reduc din ele. Ceea ce desigur am constat ca se intimpla cu fiecare in parte. Multumesc pentru ideea, am retinut-o si sper sa pot la urmatoarea vizuala sa fiu mai aproape de creatie.