stingerea

imaginea utilizatorului ioan barb

viaţa îşi întindea
gâtul de lebădă din cuib
îl încolăcea umbra
ca un şarpe

timpul
îşi topea
ultima lumânare

Comentarii

Ioane,

Ioane, frumos poem și simțit.
Însă așa cum l-ai scris tu rezultă că este vorba despre cuib, pe când eu mă gândesc că de fapt vorbeai despre viață.
D.p.d.v. prozodie deci ori un eșec ori o înșelăciune cu conotații frivole.
Iar încurajarea Adrianei cred că e de fapt o dorință de simetrie pur personală, nimic altceva.
Ea face multe boo-boo d-astea.
Eu mă mișc mai greu recunosc

Eu zic ca timpul arde ,

Eu zic ca timpul arde ,nu topeste.Topind,mai poti modela ceva,iar timpul... "fugit irreparabile tempus".Doar o parere.toate bune.

Andu,

Andu, îţi mulţumesc, cred că la tine toate sunt întoarse pe dos şi vrei să pari un tip dur. Dar nu eşti. Dacă ai lărgi puţin banda de percepţie şi de alergare, cred că ai suficiente resurse pentru a câştiga un premiu pentru alergare. Deoarece m-am obişnuit cu prezenţa şi atitudinea ta, cred că şi negarea oricăror valori a încercărilor mele trebuie să mă flateze şi să o consider onorantă.

Adriana,

Adriana, îţi mulţumesc de cel puţin trei ori pentru semnele luminoase. De ce să fiu ipocrit şi să nu recunosc - mă bucură.

Vio.

Vio.B, mi-e greu să răspund unor semne fără identitate.

ia te uita abia acum citesc

ia te uita
abia acum citesc comentariul lui Andu.
Andu, cu toata prietenia pe care ti-o port - virtuala si aia - te rog: de-acum incolo, daca mai ai ceva sa-mi zici, ori de tras vre0 concluzie in ce ma priveste, fa-o franc, barbateste, pe pagina mea.

Domnule Barb,

Domnule Barb,ai perfecta dreptate atunci când pretinzi sa poti "privi în ochi" un interlocutor.As proceda la fel.Faptul ca am fost întegistrat doar prin niste "semne",cum plastic spui,era cauzat doar de o neglijenta în crearea contului.Pe care ma grabesc sa o repar,cu scuzele de rigoare.N-am intentionat sa ma ascund sau sa jignesc pe cineva.Cu respect si toate cele bune.Viorel Bucur,Karlsruhe,Germania.