poem cu babe

imaginea utilizatorului yester

întotdeauna când îmbătrânesc femeile și devin babe
dar întotdeauna, ele, babele,știu totul despre ceva,
una știe totul despre antibiotice, alta știe totul despre vecinii
de vizavi, ailaltă știe totul despre juan și juanita,
se mai găsește câte una care știe totul despre poezie,
și să te ferești de aia , că poezia nu e cimbrișor sau peltea,
întotdeauna când îmbătrânesc bărbații și devin moșnegi
dar întotdeauna, au impresia că știu totul despre babe,
și atunci se mai găsește câte una care să îl prindă cu o
puștoaică în pat și să urle (habar n-am de ce):
ia uite ipotentu’ dracu

Comentarii

e numai euforie:)

mă gândeam așa că trezindu-mă într-o dimineață aș avea chef să scriu poemul ăsta cu dedicație tuturor celor ce nu au ce face când nu mai pot să facă pentru că doar atunci au ce face:) defulare?hmmm... sunt prea bătrân, testament poate:) de mers... nu știu la ce te gândești... dar pașii mari atrag întotdeauna atenția:)

parere

Chiar daca aici Paul exploreaza un teren mai nebatatorit mie poemul mi-a placut. Cred ca ar trebui scuturat de lungimile inutile (de ex. repetitiile constructiilor cu "intotdeauna") si facut mai "sec"... asa ca un martini extra dry cu maslina verde inainte de culcare. Finalul are farmec, nu zic nu, dar e la limita rizibilului, care e altceva decat umorul, nu? Apreciez acest text. Andu

Andu,

aș prefera să revin la un dialog firesc cu tine, pentru că Virgil a făcut-o de mai multe ori și pentru că deși ai atitudinea asta coleric-infantilă pe Hermeneia (mă refer la intrări și ieșiri) mi s-au spus numai lucruri bune despre cum este realul Andu. nu vreau să te consider din generația "băgamiaș", trec peste ironia acestui com. și aștept să creezi după cum spunea și Alina, să pui osul la treabă, ca pe vremuri. eu cred că poți. poate ne vom întâlni nu numai în spațiul virtual și ce am spus acum mi se va confirma. las acest fapt la alegerea ta. și scuze pentru comparația cu nicodem. era exagerată. cu gânduri bune, paul ești mai în vârstă, dacă ai întrebări mai multe despre ce părere am despre tine, înseamnă că nu ai înțeles.