Cenaclul Virtualia Iași - la ediția a XI-a

imaginea utilizatorului alma
5 decembrie 2009, ora 17

Cenaclul Virtualia a ajuns la a XI-a ediție. Anul acesta ne vom întâlni pentru poezie, muzică și artă, în sala anticariatului Grumăzescu, de pe strada Lăpușneanu, din Iași, sâmbătă, 5 decembrie 2009, începând cu ora 17.

Sperăm că veți ajunge la cenaclu și că o criză economică nu va duce și la o criză a poeziei.

În cadrul cenaclului, va fi lansat volumul VIII al Virtualiei. Autorii interesați să fie incluși în volum trebuie să trimită un fisier editat în MS Word care să conțină 10 texte, o scurtă biografie literară și o fotografie personală. Organizatorii cenaclului vor selecta autorii și textele acestora, pentru includerea în volum. Fișierul va fi trimis la adresa de email de mai jos, până cel târziu 15 noiembrie 2009.

Contact:

Email: cenaclul_virtualia@yahoo.com

Telefon: 0770.154.791

Vă așteptăm cu drag!

Concepție grafică: Altaiyr

Comentarii

Bun asa

Sa fie intr-un ceas bun... in conditiile in care multi dintre noi ne indepartam de poezie trebuie remarcata incapatanarea Alinei de a ne aduce aminte de vers. Interesanta si locatia...

da

Da, și eu sînt de acord cu această "portretizare". Alina face o muncă remarcabilă și chiar dacă uneori, în pasiunea ei pentru asta, nu este fantastic de "team oriented", totuși efortul ei, Virtualia, a devenit un fel de referință pentru "calatoria poetică" a multora dintre noi. Mult succes și mi-aș dori să pot să vin acolo la vară. Deocamdată poate organizați ceva online.

o veste buna

Felicitari Alina pentru consecventa (pe care unii pot sa o numeasca si incapatanare ca merge :-) cu care promovezi acest fenomen literar pe melegurile noastre de suflet iesene. De data asta daca nu se mai schimba data si ajungem iar de Craciun voi fi acolo sigur impreuna cu Matei care si el doreste sa vina, mai ales ca am inteles ca de data asta locatia este la un parter. Chiar daca poate nu ma mai crezi, eu te amenint totusi ca voi fi acolo, in sensul asta iti si spun :-) Inca o data felicitari si daca pot contribui cu ceva in aceste vremuri grele pe partea organizatorica, te rog sa nu eziti sa ma contactezi. Ma voi simti onorat sa fiu solicitat. Andu

Alina, Iași, Virtualia,

devin subiecte fierbinți în fiecare început de iarnă și ne pun pe drumuri ca la un fel de Mecca a poeților virtualiști sau nu dar într-un pelerinaj la finele căruia poezia are doar de cîștigat devenind nu invizibilă ci invincible to everyone. mă bucur întrucît Alina ține sus spiritul acestei instituții ieșene și cu un farmec inconfundabil măiastru duce sărbătoarea mereu la bun sfîrșit. succes Virtualiei și sper ca și eu împreună cu Zoon Poetikon să participăm dacă sănătatea și maestrul de ceremonii Alina ne-o va permite. tuturor, să fiți iubiți de să nu vă vedeți !

gând către Iași

Mult succes Cenaclului Virtualia. Vă voi însoți de departe cu gândul și inima și aștept vești cât mai frumoase pe măsura inițiatorului său. Să auzim numai de bine.

revin

Va multumesc de multe ori pentru sustinere si pentru ca doriti sa participati. Va asteptam cu drag la Virtualia. Va rog sa trimiteti pe emailul cenaclului: cenaclul_virtualia@yahoo.com [email si nu ID de messenger ! ] tot ce vreti, fisiere cu texte, sugestii, reclamatii. Nu uitati data de 15 noiembrie ca ultima cand se primesc texte. Scriitorii care doresc sa lanseze volume sunt asteptati cu propunerile de carte tot pe email unde trebuie sa trimita datele complete: nume, titlu, editura, oras, an, precum si o fotografie a copertei cartii.

texte pentru volum

Vă reamintesc invitația de a trimite texte pentru volumul Virtualia 8, până pe data de 15 noiembrie. Vă mulțumim și vă așteptăm la cenaclul de la Iași!

da

Felicitari, Alina! Iata ce trebuie neamului nostru: perseverenta, incredere in fortele proprii si viziune. Ma bucur ca Virtualia merge mai departe. Felicitarile mele!

primiti si nepo(e)ti? :)

Superb! Felicitari pentru perseverenta, Alma! Imi amintesc ca am fost candva demult (acum 4 ani) la Iasi, la Virtualia, dar nu cunosteam pe nimeni, asa ca am plecat destul de repede. Intre timp n-am devenit poeta dar mi-ar face mare placere sa particip anul acesta si sa va intalnesc. :) M-ar bucura sa te ajut cu organizarea, daca ai nevoie nu ezita sa ma cauti.:) Felicitari din nou!

Roxana

Roxana, acum ne stii :). Te asteptam cu drag, primim si prozatori. Asa ca trimite texte pe emailul cenaclului si gandeste-te la o varianta de drum, pentru ca de cazare o sa ma ocup eu, la un pret minim. Te pup!

Alina

Te felicit pentru promovarea Virtualiei care iată, a intrat în conștiința publică, în faza deplinei maturizări și consacrări. Apreciez mult efortul tău de a organiza acest eveniment cultural. Cu recunoștință

Laurentiu

Laurentiu, iti multumim! Te rog primeste invitatia de a trimite texte pentru volum (pana pe 15 nov., apoi ma apuc de lucru la el si la tipografie).

Alina Manole&virtualia

Sufletul meu va fi printre voi, îmi place cum arată coperta volumului. Va urez succes și toate cele bune Aprecierile mele

Wow

Wow, ma gindesc ca dupa sapte (7!) penite de aur in Decembrie la Iasi toata poetimea romana si de peste hotare va veni in buricul tirgului buluc in trenuri autobuze masini mici si mari cu mic cu mare si va fi probabil un fel de supracenaclu sau o suprasarbatoare ;)

la Iași

Multumim mult pentru aprecieri si sustinere! Intr-adevar, vin nume mari de poeti mari. Va asteptam la Iasi, saptamana viitoare :).

festin de poezie

Alina, felicitari pentru efort si reusita, tie si echipei care s-a sudat in jurul tau, semn al maturitatii ...nu pot decat sa sustin energica ta motivatie culturala cu un modest strop de penita si sa-mi promit ca voi incerca sa ajung acolo, cu atat mai mult cu cat in seara asta am primit de la editura primul meu volum de poezie...de azi inainte ,,Pe umbra mea o cheamă Joline''. Felicitari si pentru Vlad Turburea pentru proiectele lui grafice deosebit de reusite...autorilor cu lansari de carte le spun sa-și pregăteasca autografele Katya

Katya

Katya, mulțumesc pentru cuvintele tale! Felicitări pentru volum! Te așteptăm cu drag la cenaclu!

...

nu stiu cum se face ca am aflat (ca si in urma cu 2 ani) abia dupa, dar anul trecut am trimis si eu texte si, surprinzator, n-am primit nici macar confirmarea primirii... acu', ce sa spun, anul viitor astept sa fiu invitat, din timp si pe e-mail (acelasi de pe care am trimis texte anul trecut), iar de nu, asta e. (mult) succes sa fie! :)